Hýčkejte své psí mazlíčky ve studiích, lázních a hotelech. Čeká je kompletní péče, ubytování, hlídání, pravidelné venčení, dlouhé procházky, stříhání, léčebné kůry, ošetření drápků, koupání, krmení dle zvyklostí, případné podávání léků a další aktivity.

Internetová databáze se seznamem venčitelů psů a psích hotelů. Venčení psů a krmení koček v době nemoci nebo nepřítomnosti majitele.

Úprava psú, stříhání, trimování, koupání a foukání, rozčesávání, stříhání drápkú, čištění uší a vytrhávání chlupů z uší.

Ubytování, hotel pro kočky vytápěné místnosti v přízemí rodinného domu. V každém z prostorných boxů je škrabadlo, misky na krmení a také kočičí toaleta se stelivem. K dispozici jsou polštářky a dečky. Do boxu se pohodlně vejde i vaše přepravka nebo oblíbený pelíšek vaší kočičky, na který je zvyklá. Stěny mezi jednotlivými boxy jsou částečně ...

Nabízíme venčení psů po celé Praze a hlídání psů v domácím prostředí u nás nebo u Vás doma. Jste dlouho v práci nebo třeba ze zdravotních důvodů či jiných nezvládáte venčit Vašeho pejska tak často a tak dlouho jak by si zasloužil? Rádi Vám zajistíme nepravidelné či pravidelné venčení. A když nechcete nechávat Vašeho pejska doma, když jste dlouho v ...

Profesionální kynologické výcviky v Brně a okolí. Psí hotel, ubytování pro psy. Výcvik pro psy - v obci Mokrá-Horákov, 10km východně Brna.

Kompletní úprava psů - malé a střední plemena - koupání, stříhání, česání, trimování, čištění uší, krácení drápků

Úprava - psi - kočky. Kompletní úprava srsti: -mytí, stříhání, čištění očí, uší, análních kanálků.

Chovatelská stanice Bernský salašnický pes Úprava a stříhání psů kompletní péče.

Provoz psího salonu. Kompletni úprava srsti, koupáni velkých plemen, doplňkové služby.

Chovatelská stanice - RUSKÝ ČERNÝ TERIER Psí salon - střih a úprava psů.

Provádíme stříhání, koupání, úpravu psů a koček u klienta doma nebo v salonu.

Stříhání psů letní i zimní střihy - koupání dlouhosrstých i krátkosrstých plemen - fénování - vyčesávání - použití kvalitní kosmetiky - krácení drápků - depilace ušnich chloupků - trimování.

Salón pro psy - koupání - česání - stříhání.

Výcvik - psi Ubytování psů Prodej - elektronické obojky - krmiva pro psy

Psí salon - střihání - trimování - česání - speciální ošetření srsti - koupání - sušení - ošetření tlapek ochranným krémem - stříhání drápků - ušní prevence Prodej chovatelské potřeby pro psy obojky, misky, pelechy, vodítka, krmivo, hračky.

Psí školka a kadeřnictví. Hlídání psů.

Stříhání - koně Stříhání a úprava - psi Prodej - krmiva pro psy a kočky - chovatelské potřeby

Zahradnické práce Odchyt - holubi Psí salon Chov - dravci

Psí salon - stříhání - trimování - vyčesávání - čištění uší - stříhání drápků - čištění analních žlázek

Kompletní péče o domácí zvířátka psi, kočky, papoušci, hlodavci, terarijní zvířata - venčení, hlídání a krmení doma u klienta - ubytování v náhradní rodině - hlídání psů - pravidelné venčení