Hýčkejte své psí mazlíčky ve studiích, lázních a hotelech. Čeká je kompletní péče, ubytování, hlídání, pravidelné venčení, dlouhé procházky, stříhání, léčebné kůry, ošetření drápků, koupání, krmení dle zvyklostí, případné podávání léků a další aktivity.

Psí salón. Služby: -kompletní úprava psů (malá plemena), pudlíků: -koupání, stříhání srsti a drápků, čištění uší a análních žláz.

Úprava, stříhání a koupání psů.

Útulek pro psy. Kynologická poradna. Psí hotel: -tel.: 603148285.

Kompletní bezpečnostní a kynologické. Psí hotel. Výcvik + kurzy psů i psovodů. Ostraha majetku a osob. Elektrotechnické zabezpečovací systémy. Centrální ochrany, kamerové systémy.

Služby: -stříhání psů -úprava srsti.

Chov: - německý ovčák Prodej: - štěňata - krmiva pro zvířata Hotel pro psy Provádí: - výcvik psů

Služby: - stříhání a úprava psů* (psi*, pes*) různých plemen.

Služby: -stříhání psů všech ras (pes, psí) -trimování -koupání a fénování -rozčesávání a úprava zplstnatělých psů -čištění análních váčků -úprava drápků a čištění -poradenství.

Služby: -stříhání psů. -úprava psů. -koupání psů. -psí škola. -škola pro psy. -výcvik psů.

Služby: -stříhání a úprava psů všech plemen -česání dlouhosrstých plemen -stříhání drápků -poradenství v chovu, výcviku a výživě psů.

Ubytování pro psy, psí penzion, hotel pro psy.

Stříhání psů. Koupání psů. Česání dlouhosrstých plemen. Prodej: -kosmetika pro psy -potřeby pro psy.

Hotel pro psy: - ubytování v kotcích - kotce jsou vytápěny podlahovým topením - venkovní kotec se zateplenou boudou - cena 200, - Kč/den za psa - cena 100, - Kč/den za kočku. Útulek pro psy VOŘÍŠEK.

Prodej - kosmetické zboží pro psy Střihová úprava - psi

Internetový obchod - oblečení a doplňky pro psy Lázně a salon PRO psy - možnost showroom Prodej, internetový obchod - oblečení a doplňky pro psy

Chovatelská stanice - pes ROTVAJLER Výcvik psů Ubytování psů

Stříhání a úprava - psi