Hýčkejte své psí mazlíčky ve studiích, lázních a hotelech. Čeká je kompletní péče, ubytování, hlídání, pravidelné venčení, dlouhé procházky, stříhání, léčebné kůry, ošetření drápků, koupání, krmení dle zvyklostí, případné podávání léků a další aktivity.

Kompletní péče o Vaše čtyřnohé mazlíčky: - stříhání - trimování - koupání - wellness procedury - perličková lázeň - bahenní zábaly - ozónová terapie - aromaterapie

Společnost ČTYŘI TLAPKY provozuje psí salon, kde: -upravujeme všechna plemena i křížence. Služby: -koupání, vyčesání, vysušení, stříhání, trimování, zkracování drápků, vystříhávání tlapek, úprava dle standardu.

Eva Káňová má mobilní psí studio, kde nabízí úpravy srsti, ošetření zubů, spa pro psí mazlíčky (bahenní zábaly, aroma koupele).

Psí salon - koupání - fénování - vyčesávání - stříhání - holení - čištění uší - depilace ušních chloupků - stříhání drápků - péče o tlapky - čištění análních žlázek - odstranění klíštěte - poradenství

Hotel rodinného typu pro psy, kočky a drobná zvířátka. Vaši mazlíčci se zde budou cítit jako doma. K Vašim zvířátkům přistupujeme zcela individuálně, dle Vašich požadavků a pokynů, pečujeme o ně jako o vlastní. Náš hotel je obklopen lesy, takže o krásné procházky v přírodě není nouze.

Vanessa Kuzmová provozuje psí hotel Safira s výběhem a procházkami.

Stříhání a úprava psů, doplňkový prodej.

Služby: - stříhání a úprava psů

Psí hotel, péče o psy - koupání, stříhání a trimování psů či úpravu drápků, čištění análních žláz a uší.

Náš salon poskytne Vašemu pejskovi tu nejlepší péči. Potřebujete ostříhat Vašeho pejska a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte využít služeb Psího Salonu Dingo. Nabízíme kompletní péči o psa - stříhání, koupání, rozčesávání zplstnatělé srsti, trimování, depilace ušních chloupků a stříhání drápků. Zakoupit u nás můžete také krmivo ...

Psí salon pro všechny rasy psů. Koupání psů max. do 50 kg váhy. Stříhání srsti a drápů, depilace ušních boltců, čištění análních žlázek.

Chovatelská stanice - střední knírač pepř a sůl. Psí salon Hotel PRO psy

Cvičení, masáže, úprava psů, workshopy, přednášky, poradenství, obchod.

Psí salon Chico Kompletní péče o Vaše miláčky. Každá pátá návštěva ZDARMA Stříhání dle standardu i přání zákazníka, klasické rozčesání dlouhosrstých plemen, rozčesání zaplstěných pejsků, trimování, ošetření srsti balzámem a kondicionérem.

Psí školka Happy Dog poskytuje hlídání psů, ubytování psů, venčení psů, stříhání psů, výcvik psů, transport psů. .

Hotel pro kočky Mourek se sídlem v Úvalech u Prahy nabízí přechodné ubytování pro 25 koček v prostorných boxech. Jedná se o ubytování s celodenním dohledem ve zděné budově na zahradě u rodinného domu majitele v prostorných boxech o rozměrech 120x120 cm. Každá kočička je ubytována jednotlivě v prostorném boxu o rozměrech 120x120 cm. Boxy jsou ...

Služby: - hlídání pejsků malých a středních plemen v domácím prostředí - venčení psů - i větších plemen. Zajištěno stravování. Psí salón.

Služby pro malá a střední plemena psů: -stříhání a úprava srsti -koupání -ošetření uší a drápů.

Stříhání a úprava psů - SALON MATÝSEK -Stříhání a úprava psů za skvělou cenu. Profesionální péče a individuální přístup ke každému pejskovi. Provádíme veškeré služby spojené se stříháním (koupání, rozčesávání, stříhání drápů, čištění očí, uší..). Stříháme všechna plemena i křížence.

Hotel pro psy. -ubytování pro psa -celoroční ubytovací zařízení pro psy v zrekonstruované, vytápěné budově -situované ve stínu vzrostlých stromů, které zajistí v létě příjemný chládek -pod dohledem ošetřovatelů po 24 hodin denně po 7 dnů v týdnu. Služby: -výchova štěňat -výcviky psů -odstraňování nežádoucího chování -náprava ...

Salón pro psy. Koupání, stříhání, trimování, relaxačních koupelí, masáží a barvení srsti.

Chovatelská stanice: - ANGLICKÝ KOKRŠPANĚL, KUDRNATÝ RETRÍVR