Hýčkejte své psí mazlíčky ve studiích, lázních a hotelech. Čeká je kompletní péče, ubytování, hlídání, pravidelné venčení, dlouhé procházky, stříhání, léčebné kůry, ošetření drápků, koupání, krmení dle zvyklostí, případné podávání léků a další aktivity.

Chovatelská stanice: - psů. Služby: - stříhání a úprava psů.

Prodej, e-shop: - chovatelské potřeby tel.: e-shop: - 603 979 037 Služby: - stříhání psů Pobočka Lanškroun: Nádražní 89 tel.: 733 107 299

Služby: - psí hotel - salon pro psy - psí školka.

Chovatelská stanice (Německý ovčák), psí hotel.

Centrum střihové úpravy psů - psí salon - fotografování psů.

Služby: - autoškola - nákladní autodoprava - účetnictví - zahradní práce - kurzy první pomoci - psí školka, hotel pro psy

Psí salon Petty. Služby: - stříhání psů - koupání psů - trimování - masáže pro psy

Psí salon Beruška. Stříhání, trimování a wellness pro spokojené pejsky.

Psí salon - stříhání - rozčesávání - trimování. Prodej - chovatelské potřeby pro psy, kočky, hlodavce granule, obojky, vodítka, pelechy, misky, hračky.

Kompletní péče o psí miláčky - stříhání, fénování, trimování, péče o srst, čištění oušek, koupání... To vše v domáckém prostředí s individuální péčí. Upravujeme psy všech ras i velikostí a to vč. kříženců.

Venčení psů Praha - rádi vyvenčíme Vašeho psa po celé Praze. Mimo to nabízíme i jiné služby - venčení, hlídání a výcvik Vašich psů. Jsme nejlevnější a za naší kvalitu ručíme! Vyzkoušejte nás!

Psí salon, služby: - stříhání a úprava psů

Stříhání, trimování a úprava psů.