Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní makléř Petr Revenda
Realitní makléř Petr Revenda působí ve Swiss Life Select Reality, jenž patří mezi největší realitní společnosti na českém trhu. Poskytuji služby realitního makléře. Provádím realitní činnost, nabízím nemovitosti, prodávám byty, domy, pozemky. Realitní kanceláře naleznete v Kolíně a Hradci králové.
Realitní makléř Petr Revenda
Realitní kancelář Real-Net poskytuje komplexní služby na trhu s nemovitostmi. Obstaráme za Vás vše potřebné pro úspěšný prodej, pronájem i nákup nemovitosti. Výkupy, financování, odhady, přiznání.

Pronájem společenského sálu a restaurace Sklářský dvůr Huť u Jablonce nad Nisou

Vedení účetní agendy, nákup a prodej, propagační a reklamní činnost, pronájem (učebny, PC), technicko - administrativní práce, zprostředkování obchodu a služeb.

Realitní kancelář: - koupě, prodej a pronájem bytů - koupě a prodej nemovitostí - prodej pozemků - pronájem nebytových prostor.

Realitní kancelář: -Prodej nemovitostí -Pronájem nemovitostí -Koupě nemovitostí -Výkup nemovitostí -Koupě nemovitostí z DRAŽEB -Developerské projekty -Správa bytů a jiných nemovitostí -Kompletní finanční servis -Zdarma poradenství v oblasti nemovitostí a financí -Řešení Exekucí na nemovitostech.

Opravy silničních vozidel -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Projektování pozemkových úprav -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Údržba motorových vozidel a jejich ...

Kompletní konzultační služby v souvislostí s prodejem, koupí, pronájmem či nájmem nemovitostí Rychlá a bezplatná prezentace nemovitostí na placených realitních serverech v ČR a v zahraničí Konzultace při stanovení ceny prodeje a pronájmu. Posouzení cen nemovitostí včetně znaleckého posudku a odhadu Poradenství při uzavírání veškerých typů ...

Společnost s dlouhodobou tradicí v oblasti správy, prodeje a pronájmu nemovitostí. Komplexní služby správy, účetnictví, facility managementu a poradenské činnosti v oblasti realit, včetně znaleckého oceňování a autorizované činnosti ve výstavbě.

Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej a pronájem: - nemovitosti: - rodinné domy - byty - průmyslové haly. Správa nemovitostí. Právní a finanční poradenství v oblasti realit. Osobní přístup.

Přípravné stavební práce. Zemní práce: -traktorová rypadla kolová rypadla do 14 tun pásové rypadlo JCB 130 Menzi muck A51 čelní nakladač Demoliční práce, demolice. Jeřábnické práce. Přeprava: - materiálu sklápěcími vozy - podvalníkem do 30 tun Letní údržba: - sečení trávy, mulčování. Zimní údržba: - traktorové ...

Správa nemovitostí na základě smlouvy. Realitní služby.

Holičství, kadeřnictví Správa a údržba bytových či nebytových prostor.

Realitní kancelář se specializací na liberecký kraj a okolí. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitostí: - rodinné domy - byty - rekreační objekty - chaty, chalupy - pozemky, stavební parcely. Služby: - vypracování - znalecké posudky, tržní odhady ceny, daňová přiznání - vyřízení hypotečních úvěrů, hypotéky - ...

Realitní kancelář. Realitní činnost. Služby realitního makléře. Zprostředkování - prodej: - nemovitostí - pozemky, stavební parcely.

Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej, pronájem: - byty - rodinné domy - stavební pozemky - rekreační objekty - kancelářské prostory.

Import, dovoz, velkoobchod: - oblečení - alkoholické nápoje - tábákové výrobky - módní doplňky. Realitní služby. Zprostředkování - pronájem: - byty - komerční prostory. Správa, údržba nemovitostí. Stavební a řemeslnné práce.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Správa a údržba: - bytový fond i převážná část nebytového fondu města - nemovitosti pro obce, města, společenství vlastníků jednotek - nemovitosti pro majitele bytů a domů, bytové domy, byty. Služby: - zpracování, vedení účetnictví pro sdružení vlastníků jednotek.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně. Správa majetku: - bytová družstva.

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti. Výkup: - nemovitostí. Správa, údržba. - nemovitosti.

Komplexní služby v oblasti správy nemovitostí: - komplexní správa domů z hlediska provozu a nájemních vztahů - vedení a správa bytových družstev a společenství vlastníků bytů - vedení účetnictví a ekonomiky - poradenství v oblasti modernizace a údržby - vedení účetnictví domů

Fyzická ostraha objektů. Recepční služby. Úklidové služby. Drobná údržba objektů Dodávky hygienických materiálů. Pobočky: 182 00 Praha 8 U Chaloupek 13 Tel./fax: +420 283 910 501 Mobil: +420 739 572 354 E-mail: praha@azservices.cz 500 03 Hradec Králové Pospíšilova 1248 Tel./fax: +420 495 221 574 Mobil: +420 605 351 ...

Zpracování - znalecké posudky a odhady tržních cen nemovitostí - - komplexní realitní služby v celém rozsahu včetně právního servisu zprostředkování - prodej a pronájem nemovitostí - zveřejnění prodeje na internetu

Posláním naší společnosti je poskytování komplexních a profesionálních služeb v oblasti správy a údržby bytových domů a to především pro společenství vlastníků jednotek (SVJ). Jsme připraveni plnit Vaše přání a potřeby. Nabízíme vám služby v oblasti administrativní, technické a účetní správy vaší nemovitosti. Veškeré služby jsou poskytovány přesně ...