Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní makléř Petr Revenda
Realitní makléř Petr Revenda působí ve Swiss Life Select Reality, jenž patří mezi největší realitní společnosti na českém trhu. Poskytuji služby realitního makléře. Provádím realitní činnost, nabízím nemovitosti, prodávám byty, domy, pozemky. Realitní kanceláře naleznete v Kolíně a Hradci králové.
Realitní makléř Petr Revenda
Poradenství, správa a oceňování - nemovitosti Realitní činnost - člen Asociace realitních kanceláří Čech, Moravy a Slezska

Realitní kancelář, nabízíme kompletní služby v oblasti nemovitostí. Byty, rodinné domy, pozemky, komerční objekty, nebyt. prostory. Zajistíme koupi, prodej, pronájem a poradenství při koupi a převodu nemovitostí, hypotéky, úvěry ze stav. spoření.

UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ **** - designové ubytování v centru Pardubic. Online rezervace na našem webu SKLEP MANDRAGORA - je zcela netradiční designový prostor v suterénu ideální pro Vaše soukromé oslavy, svatby, školení, firemní večírky, ochutnávky vín…atd. Sklep má základní tři části. První je větší vstupní chodba ideální právě na rautové stoly či ...

Zámečnictví, nástrojářství -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Pronájem a půjčování věcí movitých -Ubytovací ...

Stavební činnost: - občanská, bytová i průmyslová výstavba Komplexní služby v oblasti stavebnictví, včetně stavby "na klíč" s individuálním přístupem k zákazníkovi. Reality: - zprostředkování prodeje, nákupu a pronájmu všech typů nemovitostí a realit. Spedice: - spediční firma, nákladní doprava, mezinárodní kamiónová doprava.

Ekonomické poradenství v oblasti nemovitostí, managementu a investičních záměrů Organizační poradenství v oblasti nemovitostí, managementu a investičních záměrů Správa - bytové prostory Správa - nebytové prostory Správa - bytové prostory

Zprostředkování - pronájem: - komerčních i obytných nemovitostí, komerční i obytné nemovitosti: - byty - kanceláře - obchodní prostory. Zprostředkování - prodej: - rodinné domy - byty - rekreační objekty -chaty, chalupy - zemědělské objekty.

Finanční poradenství Odhady nemovitostí Právní poradenství Prodej a pronájem - byty - garsonky - rodinné domy - pozemky - chaty - chalupy Prodej a pronájem - komerční prostory - kanceláře - obchodní prostory

Zprostředkování - hypoteční a spotřebitelské úvěry Pojištění životní, úrazové, automobilů, odpovědnosti Vypracování znaleckého posudku pro účely finančního úřadu Prodej a pronájem - byty - rodinné domy Prodej a pronájem - komerční prostory Poradenství v oblasti realit - smlouvy kupní, nájemní, o ...

Mlynářství. Opravy motorových vozidel. Pronájem bytových a nebytových prostor. Silniční motorová doprava nákladní. Výroba a dovoz chemických látek a chemických přípravků. Maloobchod s motorovými vozidly a jejich příslušenstvím. Výroba krmiv a krmných směsí. Výroba potravinářských výrobků. Skladování zboží a manipulace s nákladem. Činnost ...

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí.

Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti, nemovitostí. Oceňování nemovitostí soudním znalcem.

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitostí, nemovitosti - rodinné domy - byty - komerční prostory, komerční objekty - chaty, chalupy.

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti - rodinné domy - byty - pozemky - rekreační objekty - chaty, chalupy. Zprostředkování: - vyřízení hypotečního úvěru, hypotéky.

Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej: - nemovitosti: - rodinné domy - byty - nebytové prostory - pozemky. Služby: - zajištění účelového úvěru na bydlení, hypotéky.

Hypotéky. Prodej - rodinné domy, byty, pozemky, Prodej-komerční prostory.

Realitní kancelář. Služby realitního makléře. Zprostředkování - prodej, pronájem. - nemovitosti: - rodinné domy - byty - rekreační objekty - chaty, chalupy - pozemky - kancelářské prostory.

Prodej - bytové domy - pozemky Stavba a výstavba - bytové domy