Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní makléř Petr Revenda
Realitní makléř Petr Revenda působí ve Swiss Life Select Reality, jenž patří mezi největší realitní společnosti na českém trhu. Poskytuji služby realitního makléře. Provádím realitní činnost, nabízím nemovitosti, prodávám byty, domy, pozemky. Realitní kanceláře naleznete v Kolíně a Hradci králové.
Realitní makléř Petr Revenda
Úklidové práce, správa a údržba domů - úklid domů, kanceláří - mytí oken - hodinový manžel - zahradnické práce - malování.

Služby: - výstavba a následný pronájem nebo prodej firemních, provozních či výrobních prostor.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

V projektu Jesenice City nabízíme byty i komerční prostory. Projekt se nachází v obci Jesenice nedaleko Prahy. Byty jsou navrženy pro maximální pohodlí klientů. Komplex disponuje celkem 98 byty s velikostmi od 1+kk do 4+kk. Jesenice prodej bytů nové byty, novostavby nízkoenergetické domy Projektu Jesenice City vám zajistíme hypoteční ...

Purum s.r.o. je českou společností působící v oblasti odpadového hospodářství. V rámci našich služeb se zejména zaměřujeme na odvoz a přepravu odpadů, odstraňováním odpadů a nebezpečných odpadů, jejich recyklaci a využití.Dále mezi naše služby patří ekologické poradenství, facility managementem a čištění a údržba kanalizací. Kanceláře naší ...

Služby: - mezinárodní i vnitrostátní kamionová doprava - skladování - terénní úpravy

-Překladatelská a tlumočnická činnost -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Projektování elektrických zařízení -Služby ...

Realitní činnost - prodej nemovitostí.

Realitní kancelář. Provozovatel - centrum obchodu a služeb Výstaviště ALFA. Správa údržba, pronájem: - nemovitostí - komerční, obchodní a kancelářské prostory.

Realitní servis: - zprostředkování prodeje, koupě nemovitostí.

Služby: - správa nemovitostí - realitní činnost

Služby: - realitní kancelář - prodej, pronájem nemovitostí.

Činnost: - realitní služby - pronájem bytů

Přístav: -překlad sypkých materiálů z plavidel na silniční vozidlo, vagony -pronájem kanceláří a krytých skladů s přístupovou rampou -prodej nejlevnější nafty pro silniční a lodní dopravu.

pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor