Facility management je soubor mnoha činností, mezi které patří pozáruční opravy, instalatérské, elektrotechnické anebo zednické práce, úklid exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadů ale také údržba zeleně v okolí domu či nepřetržitá havarijní služba.

Prodej, pronájem: -komerční nemovitosti -nebytové prostory -výrobní prostory -dílny, šatny, umývárny -dílna kovovýroby se zázemím, truhlářská dílna, lakovna -kanceláře -sklady nevytápěné, vytápěné, temperované -haly -parkovací plochy -volné, zpevněné plochy až 2000 m2. Oplocený, hlídaný areál s vynikající polohou dopravní ...

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb

Služby: - ruční čištění interiérů a exteriérů osobních vozidel, autobusů a motocyklů. Pronájem, správa: - nemovitosti

Realitní činnost. Správa obchodních domů. Správa a údržba: - nebytové prostory. Pronájem: - volné nebytové prostory v obchodních centrech - kanceláře, kancelářské prostory.

Klenotnictví. Zlatnictví. Prodej, opravy: - zlaté šperky, stříbrné šperky: - prsteny, řetízky, náušnice, přívěsky a náhrdelníky. Správa a údržba nemovitostí.

Prodej: - dřevěné brikety - armovací železo - ocelové tyče. Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí. Poradenská a konzultační činnost. Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Správa, údržba: - nemovitosti. Pronájem: - obchodní prostory, administrativní budovy.

Zprostředkování obchodu a služeb. Dovoz, import. - zboží z Asie, Číny. Správa, údržba: - nemovitosti.

Developerská společnost. Developerská činnost. Prodej stavebních pozemků. Rekonstrukce, výstavba: - občanské stavby - rodinné domy - inženýrské sítě. Správa, údržba: - vlastní nemovitosti - budovy i management staveb.

Ostraha majetku a osob. Správa a údržba nemovitostí. Služby: - úklidové, pravidelné úklidy kanceláří.

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Opravy a údržba motorových vozidel. Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchodu.

DPH zpracování, daňové přiznání, zpracování, vedení účetnictví, daňová evidence, mzdy, poradenství. Správa nemovitostí.

Služby: - v oblasti facility managementu: - komplexní správa a údržba administrativních budov - služby technologických dispečinků - technická a IT podpora pro podnikatelské subjekty, firmy - úklidové služby, úklidy - služby spojené s provozem objektu - správa a údržba vlastních nemovitostí - účetní služby - ...

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí. Služby v oblasti administrativní správy. Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení.

Energetická náročnost budov Oceňování nemovitostí - znalecké posudky Správa nemovitostí.

Služby: -havarijní pohotovost - nepřetžitě -měření a regulace -systémová integrace -servisní služby -bezdrátová komunikace -slaboproudé instalace -chlazení -elektromontáže.

Realitní kancelář: - prodej, pronájem byty, komerční reality, pozemky, hotely - správa a údržba nemovitostí převážně v Brně. - prodej a pronájem rekrečních chalup, chat a domů, prodej pozemků pro jejich výstavbu na Vysočině v Křižánkách a okolí.

Realitní kancelář Správa nemovitostí Zprostředkovatelské služby.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí, provoz OD Vágner.

Nákup, prodej, pronájem a výměny - nemovitosti v ČR a SR Služby v oboru správa a údržba nemovitostí.

Stavebně inženýrská firma: -zajištění stavby od návrhu po kolaudaci: -inženýrská činnost -stavební činnost -elektromontážní práce -eurookna -plastová okna -bazény včetně zemních a stavebních prací -jímky a septiky včetně zemních a stavebních prací -správa nemovitostí.