Facility management je soubor mnoha činností, mezi které patří pozáruční opravy, instalatérské, elektrotechnické anebo zednické práce, úklid exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadů ale také údržba zeleně v okolí domu či nepřetržitá havarijní služba.

Stavební bytové družstvo: -správa domů -provoz domů -účetnictví.

Služby: - správa nemovitostí - účetnictví

Správa nemovitostí. Havarijní služba na tel.č. 603597163.

Služby: - správa nemovitostí - správa tepelných zařízení - účetnictví

Realitní kancelář: -zprostředkování koupě a pronájmu nemovitostí -správa a údržba nemovitostí -poskytování podnikatelského, finančního a organizačního poradenství.

- Správa domu - poradenství v oblasti řízení - provádíme průzkum trhu

-Realitní činnost -Nákup a prodej nemovitostí -Správa a údržba nemovitostí

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Truhlářství, podlahářství -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí. Služby sázkové kanceláře. Sázková kancelář. Poradenství v oblasti provozování loterie.

Nákladní autodoprava - do 3, 5t Montáž - elektrická zařízení Revize - elektrická zařízeníeletroinstalční práce Opravy - elektrická zařízení Prodej - nábytek Výroba - nábytek Realitní činnost - nákup - prodej - pronájem - zprostředkování Správa - nemovitosti Odstraňování - stavby

Správa bytů a nemovitostí. Výroba a rozvod tepla. Energetické konzultace, audity. Projektová činnost.

Správa a pronájem nebytových prostor. Poradenská činnost.

Práce: -instalatérské -topenářské -drobné stavební -správa budov -měření tepla, vody.

Služby: -správa nemovitostí, nebytové i bytové domy. Máme zkušenosti v oblasti nemovitostí jak z titulu správy, tak i realitní činnosti.

Stavební činnost: -projektování, rekonstrukce, realizace -odpadové hospodářství -architektura -správa a údržba nemovitostí -inženýring -emolice a zemní práce. Sadovnictví: -projektování, realizace -kácení nebezpečných dřevin -ošetření dřevin -terénní úpravy -zakládání travnatých, keřových, stromových porostů.

Služby: -správa a údržba nemovitosti -likvidace technologických celků -úklidy prostor -likvidace odpadů -nakladaní s nebezpečnými odpady.

Realitní kancelář: -nákup a prodej nemovitostí -byty -domy -chaty -pozemky -nebytové prostory -zprostředkování nájmů -zpracování znaleckých posudků -správa nemovitostí -údržba nemovitostí -oceňování nemovitostí -elektroinstalatérství.

Dodávka, montáž, opravy: -bytová měřící a regulační technika vody a topení -pro vlastníky domů a bytů. Nabízíme: -komplexní správu nemovitostí -jednoduché, podvojné účetnictví -instalatérské práce -zámečnické práce.

Poskytujeme služby facility managementu, pohotovostní a havarijní servis, kontroly a revize.

Služby: -správa nemovitostí -řízení vztahů s nájemci -udržování rozpočtu nákladů -rozpočtování administrace budovy a poplatků za služby -revize zařízení -administrace technické dokumentace -menší údržby a opravy -kontrola důležitých oprav a údržby -24h servisní služba -bezpečnostní služby -dálkové video monitorování společných ...

Honradez s.r.o. je společnost podnikatelů. Naším cílem je široké spektrum poskytnutí služeb pro naše spokojené zákazníky. Zabýváme se : Úklidovým servisem, správou a údržbou nemovitostí, údržbou zeleně, zimní údržbou parkovišť i komunikací, úklidem festivalových a kulturních akcí.