O provoz obytných objektů typu panelové nebo cihlové domy se starají stavební a bytová družstva, která mají v popisu práce kromě právního poradenství i mnoho dalších činností, jako jsou opravy, mezi které spadají i revize plynových zařízení.

Společnost Skanska má tradici již od roku 1887. Celosvětově patří mezi čtyři největší stavební a developerské skupiny.

Developerská firma. Realitní činnost. Realitní agentura. Realitní a developerské služby.

Zprostředkovatelská a poradenská společnost pro investice do nemovitostí, která se zaměřuje na nabývání, management a prodej nemovitostí.

Stavební bytové družstvo. Správa a údržba nemovitostí.

Bytové družstvo. Správa a pronájem bytů.

Technické služby. Údržba: - komunikací, městské zeleně, osvětlení - svoz domovního i nebezpečného odpadu - provoz hřbitovů a smuteční síně

Stavební bytové družstvo (SBD). Pronájem a správa nemovitostí (byty, nebytové prostory)..

Komplexní správa bytů a nemovitostí. Facility managment. Developerská činnost. Revitalizace. Opravy bytového fondu. Úklidové služby. Úpravy zeleně. Úklid a odvoz sněhu.

Správa a údržba nemovitostí ve vlastnictví společenství

Zprostředkování nákupu, prodeje nebo pronájmu bytů, domů, garáží, pozemků, nebytových a kancelářských prostor.

- Stavební bytové družstvo - Poskytování služeb správce bytového fondu.

Nákladní autodoprava - do 3, 5t Montáž - elektrická zařízení Revize - elektrická zařízeníeletroinstalční práce Opravy - elektrická zařízení Prodej - nábytek Výroba - nábytek Realitní činnost - nákup - prodej - pronájem - zprostředkování Správa - nemovitosti Odstraňování - stavby

Stavební bytové družstvo. Pronájem vlastních nemovitostí. Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Stavební montážní práce.

Realitní kancelář, reality, realitní činnost. Prodej, pronájem, distribuce: -byty, bytů, -rodinný dům, domy -komerční objekty -pozemky, pozemek, ostatní -kancelářské, nebytové a obchodní prostory -chata, chalupa -činžovní domy a jiné reality.

Stavební a znalecká kancelář: - energetický auditor, inspektor nemovitostí, stavební dozory, stavební rozpočty, soudní odhady ceny nemovitostí, nanotechnologie, stavební posudky, mykologické posudky, konzultace, expertní činnost, statik.

Realitní kancelář Realitní kancelář Správa nemovitostí Inženýrská činnost