Deratizace Asana Zlín
Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.

Deratizace Asana Zlín
Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Balírna Kopp nabízí komplexní a profesionální služby v oblasti balení potravin. Jsme schopni zajistit balení na zakázku dle přání zákazníka a specializujeme se na balení sypkých surovin jako je např. koření, čajové, chlebové směsi, mlýnské výrobky, luštěniny a podobně. Balírna, služby: - balicí služby - balení na zakázku - balení ...

Velkoobchod, maloobchod, import: - papír, papírenské zboží - hygienické a kancelářské potřeby - domácí potřeby - výroba razítek - kalendáře - velikonoční, vánoční dekorace, potřeby - papírová hygiena.

Prodej a pronájem - byty - domy - rekreační objekty - pozemky Prodej a pronájem - komerční objekty - garáže

Realitní kancelář v Olomouci, která se se zaměřuje především na prodej a pronájem bytů, domů, pozemků či developerských projektů. Zajistíme také finanční služby a investice.

V budově AB CENTRUM se zaměřujeme na pronájem volných kancelářských a nebytových prostor v Olomouci s možností variabilního uspořádání dle vašich potřeb. Součástí pronájmu kanceláře je také dodávka energie nebo možnost závodního stravování. Náš kancelářský komplex zahrnuje nejen kanceláře, ale také skladovací prostory a parkoviště. Charakter ...

Profesionální přeprava zaměřená na Švýcarsko.

Expresní čistírna a prádelna. Firma poskytuje odbornou péči o prádlo. Zajišťjeme dovoz špinavého a dovoz čistého prádla.

Zabýváme se návrhy staveb, interiérů i územních celků. Nabízíme spolupráci při všech fázích přípravy staveb. Koordinujeme spolupráci s kvalifikovanými odborníky různých profesí.

Zabývám se návrhy komerčních a privátních interiérů. Zajištujií realizací, poradenství a podporu klientů.

4BIT Solution s.r.o. se zaměřuje na automatický reporting, analýzu dat, datovou integraci a sklady a různé podnikové analýzy.

Naši klientům nabízíme kvalitní a spolehlivé řešení při dovozu či vývozu zboží.

Videoprodukce Olomouc, videoklipy, reklamy, natáčení videí, supervize projektů, postprodukce

Potiskol se věnuje potisku textilu, reklamních předmětů a obalových materiálů. Vyrábí fotoobrazy na plátně a zajistí realizaci tiskovina brožur.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - razítka Trodat: - klasická razítka - speciální paginovací razítka - psací potřeby s razítkem. Příslušenství k razítkům: - pouzdra na razítka - razítkové podušky - stojánky - polštářky - razítkové barvy.

Zabýváme se dodávkami, montáží, demontáží, opravou a renovací velkokapacitních smaltovaných sil, nádrží a zásobníků typu Vítkovice, Permastore a Harvestore. Naše společnost je zaměřená na poskytování komplexních služeb svým zákazníkům při řešení jejich potřeb a požadavků na dodávku, renovaci, montáž a demontáž smaltovaných sil, zásobníků, ...

Společnost se zabývá administrativní a technickou podporou při provádění revitalizací nemovitostí. Firma se postará o veškerou administrační a administrativní činnost při zajišťování dotací pro rodinné a bytové domy, historické nebo průmyslové objekty. Realizuje komplexně projekční práce pro bytovou i průmyslovou výstavbu i technický dozor stavby ...

Nabízí: -dopravně psychologické vyšetření řidičů - zprostředkování a psychologický výběr zaměstnanců - vzdělávání a rozvoj zaměstnanců - psychologické a personální poradenství - profesní psychodiagnostika zaměstnanců, řidičů z povolání - kraniosakrální terapie. Provozovna: Průmyslová 493 Pardubice

Poradenská společnost, která pomáhá podnikatelům zvládat kritické momenty a řídit firmu k úspěchu. Poskytujeme projektové poradenství a servis k čerpání evropských dotací z operačních programů OP PIK.

Služby: Výkup a zpracování kovového odpadu: - výkup nového výrobního kovového odpadu od průmyslových podniků - výkup ocelového šrotu a neželezných kovů - zpracování kovového odpadu dle požadavku zákazníka - zajištění přistavení kontejnerů do areálu zákazníka včetně odvozu/výměny kontejnerů dle potřeby zákazníka - zajištění ...

Návrh interiérů na míru. Realizace interiérů sestavených z nábytku vysoké kvality od předních italských výrobců, lídrů světového designu. Používá také výrobky čeští výrobci, kteří umí vyrobit atypický nábytek na míru podle přání klienta nebo návrhu architektů.

Naše úklidová firma poskytuje profesionální úklid domů, bytů, kanceláří, bytových i nebytových prostor. Zařídíme služby hodinového manžela i hlídání dětí. Působíme v Olomouci, Prostějově a Přerově. Prodáváme i dárkové poukazy na úklid, služby hodinového manžela nebo hlídání dětí.

Jazyková škola: - kurzy pro veřejnost - výuka dětí - individuální výuka - odborné kurzy - příprava ke zkouškám - překladatelský servis - tlumočnický servis - výuka on-line - studijní pobyty.