Deratizace Asana Zlín
Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.

Deratizace Asana Zlín
Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Firma Haluz.cz - ing. Matěj Srovnal se sídlem v okrese Šumperk nabízí různorodé práce ve výškách a poskytuje služby v oblasti arboristiky.  Arboristika: - odborné ořezy stromů dle platných arborististických standardů - vazby korun - rizikové kácení - konzultace a odborné posudky stromů - ochrana stromů při stavbě - úprava stanovištních ...

Výroba a distribuce: - závodní stravování. Cateringové služby, gastroslužby. Restaurace: - kapacita 80 míst - možnost pořádat večírky, rauty atd. Pronájem: - skladové a výrobní prostory.

Dodávka - satelitní technika regionální Olomoucko, Vyškovsko, Blansko Volání po internetu VoIP regionální Olomoucko, Vyškovsko, Blansko Prodej - výpočetní technika (regionální Olomoucko, Vyškovsko, Blansko) Servis - výpočetní technika (regionální Olomoucko, Vyškovsko, Blansko), vývoj a realizace - mikroprocesorová ...

Výroba: -drátěný program -kovovýroba -výrobky z drátů -ohýbání drátů -svařování drátů. Pronájem nebytových prostor.

Developerská činnost - rodinné a bytové domy Inženýrská činnost - právní servis, profesionální řízení, výkup pozemků Zhotovitelská činnost - odborné provedení staveb Realitní činnost

Výkup a zpracování kovového odpadu. Výkup železných a barevných kovů, zinkového odpadu a šrotu. Odkupujeme autozávaží. Svoz odpadu vlastními vozy.

Naše společnost se zabývá výkupem papíru, který následně třídíme a zpracováváme, fólií, železa a barevných kovů. Nabízíme: -výkup druhotných surovin -výkup papíru a igelitu -výkup a zpracovávání kovového odpadu -železný šrot -barevné kovy -železo -měď -mosaz -nerez -hliník aj.

Výkup kovů a železa. Zpracování odpadů. Demontáže a likvidace.

Reklamní malby fasády, auta, autobusy, nákladní vozy, helmy.

Dopravní společnost OMEGA SERVIS HOLDING a.s. se zaměřuje na přepravu nebezpečných látek dle ADR. Provozujeme vnitrostátní i mezinárodní cisternovou a kontejnerovou dopravu. Zabýváme se transportem kapalných chemikálií, potravin, krmiv či plynů. Poskytujeme také logistiké služby a skladování. Sídlo firmy je v Želatovicích u Přerova - Olomoucký ...

Firma provozuje autovrakoviště a zajišťuje ekologickou likvidaci osobních i dodávkových vozidel. V rámci služeb realizuje výkup vozů již od 1 000 Kč, odtah zdarma a likvidaci. Také se postará o vystavení protokolu o převzetí a zpětné doručení dokladů. V případě zájmu lze vyřešit také odhlášení vozu na příslušném úřadě. Zakoupit zde můžete ...

Jsme na špici jazykového vzdělávání od roku 1990. Neslibujeme žádné zázraky. Využíváme tradiční, lingvisty ověřené metody výuky. Více než 75 % studentů k nám přichází na osobní doporučení. Naše ceny jsou férové. Naši kvalitu potvrzují české i mezinárodní instituce. Jako jedna z mála škol v České republice jsme prošli certifikačním ...

Úklidové práce: - úklid firem, rodinných domů, bytů, domácností.

Jazyková škola. Angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština, ruština. Překladatelské a tlumočnické služby.

Společnost LEMESSIANA s.r.o. je poskytovatelem služeb v oblasti ostrahy majetku a osob.

AcoZato s.r.o. se zaměřuje na provoz bazaru, zastavárny, přímý výkup a na poskytování půjček.

SnowlyCode, s.r.o. se zaměřuje na vývoj a realizaci webových a mobilních aplikací.

PEMAKON s.r.o. se zaměřuje na pronájem kontejnerů, likvidaci odpadů, přepravu štěrku, písku a stavebních strojů a na zemní a výkopové práce.

Tomáš Nepožitek se zaměřuje na autodopravu, vyklízení, stěhování, montáž a demontáž nábytku, likvidaci odpadu a na odtah vozidel.

Copypoint s.r.o. se zaměřuje na tisk vizitek, bannerů, reklam pro firmy, tisk fotografií, studentských materiálů a na velkoformátový tisk.

EDUnino, s.r.o. se zaměřuje na vývoj a prodej vzdělávacích aplikací do žáky, rodiče a učitele.

FESTADA s.r.o. se zaměřuje na vyvíjení a dodávku softwaru a programů pro digitalizaci stád ovcí.

Grafické práce - logo, logotypy - tiskoviny - corporate identity - 3D vizualizace - ikony Webové stránky - Wordpress - SEO optimalizace - Správa a údržba webu - Google Analytics, Console Search... Ostatní - Správa sociálních sítí na Facebooku, Twitteru a Instagramu - Správa internetového obchodu (texty, obrázky a fotografování produktů)

PV Recyklace s.r.o. se zaměřuje na výkup kovů a katalyzátorů, likvidaci autovraků, demolici a demontáž a kontejnerovou přepravu.

Filip Pecha se zaměřuje na tvorbu webových stránek, gravírování, 3D tisk a IT služby.