Deratizace Asana Zlín
Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.

Deratizace Asana Zlín
Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Unimex print s.r.o. je moderní tiskárna v Pardubicích, která poskytuje komplexní tiskové služby. Zaměřuje se na digitální i ofsetový tisk, grafický návrh a rychlou realizaci zakázek.

Realitní HM s.r.o. je strážnická realitní kancelář nabízející domy, byty a rekreační objekty. Zaměřuje se na prodej, výkup, oddlužení a financování.

Společnost atlas forem s.r.o. se zaměřuje na architektonickou činnost.

Martin Slavík je realitní makléř, který poskytuje komplexní služby při prodeji nemovitostí. Specializuje se na lokalitu Pardubic a okolí a zajišťuje videoprohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie a home staging.

BEKU Professional s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti správy nemovitostí, rekonstrukce bytů, stavebních prací, malířství a tapetářství.

GADAPRO s.r.o. se zaměřuje na prodej a potisk reklamních a dárkových předmětů a textilu.

Be The Stentor s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových stránek, e-shopů, kódování, odvirování a optimalizaci.

Petr Ivanko s.r.o. je realitní makléř se zaměřením na prodej bytů a domů se zaměřením na prezentace nemovitostí, videoprohlídky, virtuální 3D prohlídky a kvalitní fotografie.

Bohuslav Ungrád - odborník na deratizaci, dezinsekci a dezinfekci Hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se postará o vaše problémy s nežádoucími škůdci, hmyzem nebo plísněmi? Pak jste na správné adrese. Firma Bohuslav Ungrád se specializuje na služby v oblasti deratizace, dezinsekce a dezinfekce v komerčních i soukromých objektech. ...

Servispol, s.r.o. poskytuje služby personální agentury.

3D vizualizace produktů pro web a velkoformátový tisk

Žaneta Rozkošná provozuje salón Rozkošný psík, který poskytuje kompletní kosmetické a střihací služby pro psy.

Sběrné suroviny Pliska zajišťují výkup: - kovový odpad, kovošrot, šrot - papír - sběrné suroviny - ekologická likvidace aut

ABRISS s.r.o. se zaměřuje na stavební, zemní a výkopové práce, demolice, odstraňování budov a na likvidaci odpadů včetně nebezpečných.

Olena Mostipan se zaměřuje na medicinální a kosmetickou manikúru, pedikúru, léčbu zarostlých nehtů a jejich rekonstrukci.

Transform a.s. Lázně Bohdaneč se zabývá zpracováním - recyklací plastových odpadů z komunálních a průmyslových zdrojů již od roku 1992. Jedná se o závod na efektivní využití odpadů, které dříve končily bez užitku na skládkách. Hlavním stěžejním materiálem je TRAPLAST. Nabízíme vyvýšené záhony, kompostéry, plastové lavičky, plastové plotové ...

Reality Gteam s.r.o. je realitní kancelář, která se specializuje na prodej a pronájem bytů, domů, pozemků, chat a kanceláří.

Call on me s.r.o. se zaměřuje na telemarketing a služby pro malé a střední firmy v rámci B2B.

Prodej, servis: -elektrospotřebiče -videa, magnetofony, CD-přehrávače -elektronika -televize -svítidla Komponenty pro televizní, video a audio rozvody. Pronájem, půjčování-televize. Montáž: -satelitní rozvody. Půjčovna plošin.

Realitní kancelář Jiřího Havla se sídlem v Litomyšli v okrese se Svitavy se zabývá prodejem a pronájmem nemovitostí a také jejich výkupy.

Společnost OFFICE JOB s.r.o. provozuje reklamní činnost.

Společnost Advantech Czech s.r.o. nabízí špičková řešení v oblasti výpočetní techniky.

ARCHOVÝ OFSETOVÝ TISK: - ofsetový - barevný tisk do formátu B1 (70 x 100 cm) - letáky, prospekty, reklama - katalogy, brožury - samolepky - etikety, obaly - samolepící formuláře - plakáty, kalendáře - pohlednice, časopisy. Příprava pro tisk: - fotosazba - reprodukce - grafické studio Knihařské zpracování V1, V2, ...

Prodej, výroba: - samobarvící razítka zn. TRODAT - razítka i expresně do 24 hodin - vizitky na laserové tiskárně - svatební oznámení - potisk kalendářů firemní značkou - tampónový tisk - i vícebarevný - sítotisk - průmyslové potisky