Deratizace Asana Zlín
Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.

Deratizace Asana Zlín
Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Internet marketing Webové stránky: - prezentace - internetové aplikace - e-shopy

Vlastní eshop rychle a levně, www stránky, web aplikace na míru, vše vytvoříme

Telekomunikace: - výstavba GSM sítí - mikrovlné spoje - údržba sítí. Slaboproud: - telefonní systémy - kamerové systémy - audiovizuální systémy - bezpečnostní systémy - protipožární systémy.

Realizace zámkových dlažeb, obrubníků vč. materiálu a prací s tím spojených (zemní práce, kontrukční vrstvy), bourací a úklidové práce, příprava staveniště atd.

Realitní kancelář: - prodej bytů, domů, pozemků - pronájem nemovitostí.

Služby: -kadeřnictví, kadeřnické, kadeřnice -pedikúra -masáže.

Linka SOS - Linka bezpečí. Národní linka pravence AIDS: -zelená linka 800144444.

Zprostředkování: -prodej, koupě, pronájem: -byty -nemovitosti -nebytové prostory -výstavba nových bytů a domů Služby: -právní poradenství -realitní kancelář -stavební spoření s LIŠKOU -poradenské -zprostředkovatelské.

Zprostředkování: -prodej, koupě, pronájem: -byty -nemovitosti -nebytové prostory -výstavba nových bytů a domů Služby: -právní poradenství -realitní kancelář -stavební spoření s LIŠKOU -poradenské -zprostředkovatelské.

Supermarket Interspar: -potraviny, ovoce, zelenina -elektronika -textil.

Nehtové studio - modeláž nehtů gelem - francouzská manikúra - zdobení - doplnění - P - shine - parafínový zábal rukou - lakování

Kosmetické studio - kosmetický salon, který používá na kosmetické ošetření kvalitní profesionální kosmetiku JANSSEN COSMETICS a dekorativní kosmetiku Malu Wilz. Dlouhodobé zvýraznění obočí, očních linek nebo rtů permanentním make-upem. Kosmetické služby, služby kosmetičky: - kosmetická péče o pleť včetně čištění - regenerace a masáže pleti a ...

Zaměřuji se na dámské, pánské a dětské střihy.

Datové centrum MONACO. Provoz datového centra pro externí zákazníky. Služby v oblasti informačních a komunikačních technologií ICT: - server hosting, serverhosting - server housing, serverhousing - SYNOT CLOUD SYNC Virtual data centre. Poskytování profesionálních ICT služeb ostatním společnostem holdingu SYNOT.

Služby. - webdesign - návrhy, tvorba internetových stránek, webové stránky, internetové obchody Vývoj: - webových aplikací. Grafické práce. Reklamní služby.

Práce: - zemní a výkopové - terénní úpravy - demoliční, demolice. Odvoz, likvidace: - stavební sutě, suť.

Kosmetika. Masérské, rekondiční a regenerační služby.

Masáže: - relaxační - baňkování - Dornova metoda - jemná mobilizační technika, - reflexologie lymfatického systému, - ušní a tělové svíce.

Zábavné atrakce pro děti i dospělé, dětské párty: -nafukovací skluzavky -nafukovací skákací hrady -obří skládací trampolíny Služby: -provozujeme, prodáváme a zajišťujeme servis nápojových i potravinových automatů -provozujeme školní kantýny a bufety.

Návrhy - interiéry na klíč Zakázková výroba - nábytek atypické tvary

Reklamní studio Nesvětelná reklama Světelná reklama Sublimační tisk - termotransfer