Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

Služby: - grafický design - marketingová komunikace - budování firemní identity

Nabízíme služby v oblasti internetové prezentace. Výroba prezentačních a propagačních videí, reklam, reportáží, dokumentů.

Dow je poskytovatelem řešení pro domácí, institucionální, osobní péči, potravinářský a farmaceutický trh. Naše inovace zlepšují širokou škálu spotřebních výrobků, od kosmetiky a léčiv po čisticí prostředky a oblečení. Průzkum trhu. Propagační činnost v oblasti chemických výrobků a chemikálií.

- webové stránky - webové aplikace a programování - copywriting - internetový marketing - reklamní bannery a tiskoviny - rešerše - konzultace a školení

Reklamní činnost, marketing,

Služby - TV spoty - PR služby - marketing.

Služby: -reklamní služby -průzkumy trhu, marketingové analýzy -kompletní zpracování BTL + ATL aktivit -tvorba komunikační strategie -mediální plánování -tvorba kompletní CI

Služby: - marketingové - pořádání společenských, sportovních akcí.

Komunikační agentura - služby v oblasti public relations na českém a slovenském trhu.

Služby - PR komunikace, kampaně - audiovizuání produkce, výukové a instruktážní filmy - poradenství v oblasti komunikace s veřejností - organizace a vedení mediálních kampaní.

Reklamní a produkční agentura - reklamní a marketingové služby - organizace společenských akcí, odborných konferencí, kulturních eventů, seminářů.

Produkční a event marketingová agentura - Event promotion - konference, firemní akce - promo akce.

Služby: - tvorba webových stránek - webdesign - internetový marketing.

Služby: - prodeje reklamního prostoru Barrandov Group a Empresa Media - prodej reklamního prostoru na kanálech TV Barrandov a v tiskových titulech Týden, Instinkt, Sedmička...

Služby - PR servis a konzultační činnost - mediální kampaně - produkce - marketing.

Marketingové služby - komunikační kampaně, strategie.

Služby: - odvážný branding, hravé UX, prototyping a digital marketing.

Služby - tvorba reklamních a propagačních textů - jazykové a stylistické korektury - copywriter - textař.

Služby: - komunikační agentura - tiskové zprávy, setkání s novináři - workshopy, semináře a teambuilding - reklamní kampaně - PR, Event marketing

Nabízíme profesionální aplikaci pro e-mail a SMS marketing. Naše řešení je vhodné pro agentury, e-shopy i společnosti všech velikostí a zaměření a umožní dělat email marketing správně.