Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

Pobočka. Mailingové služby: - komplexní příprava poštovních zásilek - skenování a digitalizace dokumentů - výroba poštovních poukázek - zpracování grafického návrhu formulářů a tiskovin - ofsetový tisk.

Výroba: - energetické obrázky. Služby: Posílám léčivou energii na dálku i osobně ve své ordinaci. Působím pomocí energie, která mnou prochází a dlaněmi ji předávám. Výroba: - weby rychle a profesionálně - internetové stránky - e-shopy - SEO optimalizace - Webdesign - grafické práce, správu a instalace počítačové techniky, databáze a ...

Kontaktní centrum - telemarketing, direct a indirect mailing, emailing, SMS služby, obsluha chatu, komunikační audit. Spolupráce je možná v různých variantách - cena za kontakt, hodinová cena, pronájem operátora, pronájem pracoviště, technologie, apod.

Firemní marketing, školení obchodních dovedností, koučing, internetová reklama, tvorba a údržba webových stránek a eshopů, reklamní fotografie, obchodní činnost, zastupování umělců, copywrite, aj.

Výroba: - e-shopy. Optimalizace. Internetový marketing.

Internetová reklama Tvorba www stránek od 5 000, - Kč

Reklamní agentura. Služby: - návrh reklamních kampaní - návrhy designu brožur, letáků - vytváření firemních stylů - tvorba webových stránek. Grafické studio.

Výroba: - reklamní spoty - naučné filmy. Marketingové kampaně. Optimalizace webu. Grafika.

Quickly.cz je volné sdružení specialistů a odborníků na problematiku internetových stránek, marketingu, reklamy a PR a dalších externích spolupracovníků. Poskytujeme fotografické služby, internetové a marketingové služby.

Tvorba: - webové prezentace - eshopy - správa a aktualizace obsahu webu - tvorba a úprava textů. Překladatelská činnost, SEO, PPC, Corporate Identity, realizace tiskovin, veletržních expozic.

Obchodní služby. Finanční poradenství, investice. Marketing a mediální zastoupení.

Průmyslový marketing. Strategické analýzy. Poradenství. Zavádění systému řízení jakosti dle požadavků mezinárodních norem pro management jakosti.

Poskytování poradenství v oblasti ekonomického rozvoje obcí, měst a regionů.

Poradenství v oblasti financí. Organizační a systémové poradenství. Marketing.

Reklama. Reklamní činnost, marketing. Design.

Vzdělávací a rekvalifikační kurzy, poradenství-management, podnikání.

Marketing, finance, logistika. Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců. Další provozovna. -Praha-Tachovské náměstí 90/2, 130 00 Praha 3-Žižkov.

Sídlo firmy: -Pasteurova 10, 77900, Olomouc -tel.:585414510. Vydavatelská, nakladatelská činnost, reklama, marketing, grafické práce, zpracování dat, správa sítě, služby databank.

Reklama. Propagace. Vzdělávání, školení. Marketingové služby.

Projektový manažer, systémový inženýr a IT specialista. Řízení různorodých projektů a externí projektová spolupráce, počítačový audit a plánování výpočetní techniky. Reklama, marketing a tvorba reklamních plánů. Školení, poradenství a konzultace.

Obchodování s poptávkami. Internetová reklama. Vyhledávání dodavatelů a nejvhodnějších nabídek. Výběrová řízení. Reklama, marketing. Ekonomické poradenství. Zpracování internetových stránek. Prodej: -notebooky -počítače.

Marketingové služby, poradenství. Průzkum trhu.

Nákup, prodej, velkoobchod, skladování: -paliv a maziv. Nakládání s odpady. Reklamní činnost a marketing.