Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

Pořádání a zajištění výstav, přednášek a propagačních služeb.

Portál pro podnikatele Směna je život Portál pro výměnný obchod. Můžete obchodovat bez peněz pomocí barterového obchodování. Zadejte si svůj barter zdarma. Zprostředkujeme kontakty pro uskutečnění barteru bez provize. Směnit můžete služby i zboží. Finance jsou nahrazeny protislužbou.

Komplexní direct marketingové služby a výroba poštovních obálek.

Komunikační agentura: -reklama a propagace -tlumočení a překlady -vzdělávací kurzy.

Internet: -tvorba a správa profesionálních WWW stránek -tvorba WAP stránek pro mobilní telefony -tvorba internetových obchodů -tvorba informačních systémů.

Grafické studio: -PR** a marketingový servis -nakladatelství -polygrafická výroba -redakční, nakladatelské a vydavatelské služby -kompletní zajištění reklamních kampaní.

Činnost kanceláře EURO INFOCENTRUM: -informace o programech Evropské unie -informace o firmách. Podnikatelské poradenství: -marketing -finanční řízení -marketingové plánování -kontaktní os.:Ing.Zbyněk Doležal. Získávání finančních zdrojů. Školení a semináře pro podnikatele i firmy. Vyhledávání zahraničních kontaktů.

Počítačové zpracování: -zpracování dat. Telemarketing. Služby databank. Zprostředkování obchodu, služeb. Reklamní činnost a marketing.

Vedení účetnictví - účetní poradenství - finanční projekty Marketing

Grafické studiografický designnávrhy - loga - logotypy - tiskoviny - prezentační materiály Internetový marketing Tvorba - webdesign - webové stránky Webhosting

Direct marketing Kompletní internetový marketing - správa PPC reklam a sociálních sítí FACEBOOK, TWITTER - optimalizace pro vyhledávače SEO Aktualizace webových stránek

Optimalizace pro vyhledávače SEO Webdesign - e - shopy a internetové katalogy - nízkonákladové webové stránky - publikační a informační systémy

Poradenství - bezpečnost práce Ekonomické a účetní audity Vedení - účetnictví Marketingová činnost

Žádosti o dotace z EU Podnikatelské a manažerské poradenství

Pořádání - mediální tréninky - mediální zastoupení - mediální strategie

Mobilní marketing Vývoj a správa - výroba - www stránky

Finanční poradenství Dotační a investiční poradenství Realitní poradenství Realitní poradenství Marketingové poradenství

Poskytuje - reklamní služby Poskytuje - marketingové služby Grafické práce

Marketingová činnost Grafické studio Tvorba - internetové aplikacewebdesign

Propagace - české pivo Propagace - české pivo Pořádání - pivní slavnosti

Grafické návrhy PPC kampaně - SEO optimalizace pro vyhledavače Tvorba - www stránky - bannery

Marketingová reklama - SEO optimalizace Tvorba výroba - www stránky - e - shopy Webhosting