Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

Mezi naše služby patří zejména internetový marketing, optimalizace pro vyhledávače (SEO), tvorba webových stránek a doménové poradenství. V těchto oblastech Vám rádi poradíme a pomůžeme vašemu internetovému obchodu/webu přivést nové zákazníky.

Czech hotel consulting provádí školení zaměstnanců hotelových provozů za účelem zvyšování úrovně poskytovaných služeb a dále finanční a marketingové analýzy, na základě kterých poskytuje služby přímo na míru

Nekonvenční řešení Vašich problému v oblastech: - marketing, controlling, výpočetní technika a cestovní ruch Cestovní ruch: - projekty pro efektivní provoz v průmyslu cestovního ruchu - poradenská činnost v hotelnictví a gastronomii Controlling: - analýza efektivity pro účelné a kontrolované vynakládání prostředků - návrhy řešení v ...

Poskytujeme poradenství v oblasti gastronomie, médií a marketingu. Zajišťujeme následné realizace. Pořádáme zábavní programy.

Direkt mailing Reklamní design Výroba a prodej - reklamní předměty (USB, hrnky, popisky, ...) E-shop - reklamní předměty Ofsetový malonákladový tisktisk - malé i velké náklady a formáty Grafické práce - DTP Internetový marketing - SEO optimalizace Výroba - www stránkywebdesign

Grafické návrhy, tvorba www, potisk reklamních předmětů, tisk vizitek, letáků, tiskovin, výroba vlajek, reklamních cedulí a jiné.

Služby: - tvorba webových prezentací - velkoplošný tisk - grafické studio - marketing

Nezávislý portál, který slouží k hodnocení spokojenosti zákazníků. Místo, kde poskytneme zákazníkovi prostor pro vyjádření zpětné vazby na odvedenou práci firem.

Celní deklarace: - vyhotovování dokumentů JCD, EUR, T1 - poskytování celní záruky za úhradu celního dluhu - zastoupení deklaranta při celním řízení - odborná pomoc při řešení celní problematiky - aktivní zušlechťovací styk - poskytování ručení v celním režimu tranzitu - zjednodušená celní řízení. Sklady obchodního zboží, celní ...

Nabízíme: - marketingové a reklamní služby.

Služby outsourcovaného marketingu.

Výhody ze spolupráce s ppm czech. Společnost ppm czech na Česko-Slovenském trhu nabízí nejen bohaté zkušenosti, ale také nejširší škálu kvalitních a zkušených pracovníků. Okamžité celorepublikové pokrytí ČR a SR zajištěné jedinečným týmem stálých a zkušených lokálních Area Manažerů.

Reklamní agentura a grafické studio. Poskytujeme full-service v oblasti propagace Vaší společnosti. Od navržení optimálního mediaplánu včetně doporučení mediatypů přes výrobu kreativy až po realizaci a vyhodnocení jednotlivých reklamních kampaní.

Služby: - články ze světa Near Field Communication, bezkontaktních plateb a mobilního marketingu využívajícího NFC technologii.

Tvorba, výroba: -www, internetové stránky a prezentace.

Naše služby: - školení SEO, PPC reklama - tvorba www - internetový marketing.

Poradenská činnost. Marketing. Personalistika. Reklama-tisk. Školení ve všech oblastech.

Počítačová grafička a designérka. Profesionální grafika a design: úprava a vytváření firemních a propagačních materiálů jako firemní časopisy, prezentace, katalogy, letáky, newslettery, šablony pro Microsoft Office atd. Nápaditá loga a logotypy, také novoročenky, pozvánky a další tiskoviny, včetně možnosti externího zajištění tisku. Zpracování ...

Naše služby: - trvalé obchodní zastoupení firem ve Vietnamu - zprostředkovatelská a marketingová činnost v oblasti obchodu, služeb a přenosů informací - letecká a lodní přeprava nákladů.

Realizace výstavních expozic na klíč. Komplexní služby spojené s účastí na veletrhu. Prostorové řešení výstavních expozic a interiérů ve 3Dprogramu. Řezaná grafika. Velkoplošný tisk. Úpravy a realizace interiérů. Výroba nábytku.

Nabídka profesionální optimalizace pro vyhledávače (SEO) a správu internetového marketingu (SEM). Mimo SEO nabízíme copywriting, správa SEO, linkbuilding a další služby, které vám pomohou s budováním značky na internetu.

Reklamní a propagační činnost