Návrh a výrobu reklam realizují grafická a reklamní studia, která se mohou specializovat na globální, veřejnou i cílenou reklamu. Výroba letáků, televizních reklamních spotů, billboardů a v neposlední řadě psaní PR článků či vymýšlení reklamních sloganů.

Služby: - výroba reklamy - tisk - potisk reklamních předmětů, textilu - reklamní nápisy na budovy - polep automobilů

Reklamní služby - outdoor a indoor reklamy - distribuční stojany a billboardové plochy - reklamní LCD bannery - TV spoty, audiospoty, polepy.

Reklamní agentura: - polepy automobilů, výloh - světelná reklama - řezaná grafika - velkoplošný tisk.

Činnost: - razítka na počkání, výroba - laserové řezání, gravírování - 3D reklama - výroba reklamních LED bannerů - zakázková výroba modelů a dioramat

Služby - grafické práce - tisk - výroba reklamy - výstavní expozice.

Činnost - výroba: architektonické modely, světelné panely, poutače - výroba reklamy - výstavní expozice.

Služby - grafické práce, návrh loga - webdesign - potisk triček, reklamní předměty - polepy aut - letáky, vizitky.

Komplexní služby v oblasti mediální logistiky, poštovních služeb a telemarketingu. MEDIAPRESS: - ranní doručování předplatného novin a časopisů formou pravidelné roznášky od pondělí do soboty. MEDIALOG: - kompletace tištěných zásilek - personifikace dopisů a obálek - polepování zásilek štítky, popř. injekt adresy - ruční ...

Činnost: - reklamní, nástěnné malby - malování replik selského nábytku. Tetovací salón: - Beroun, Husovo náměstí 85

Regionální zpravodajství ze všech oblastí. Podnikatelská a soukromá inzerce včetně grafické úpravy. Počítačové zpracování reklamy. Vychází v okrese Nymburk a přilehlých částech sousedních okresů.

Služby: - návrh a výroba reklamy - návrhy a tisk plošné reklamy - letecké reklamní snímky - reklama na letadla

Tiskárna. Reklamní agentura. Výroba, tisk, distribuce: - pohlednice -tisk reklamních prospektů, katalogů, kalendářů a publikací -velkoformátová reklamní fotografie -grafické návrhy -sazba, DTP*. Kompletní příprava podkladů pro tisk. Mediální reklama.

Výroba reklamy: - reklamní nápisy, cedule - polepy automobilů - samolepky - reklamní tašky.

SVĚTELNÁ REKLAMA - navrhování a výroba světelné reklamy (světelné písmo, firemní loga) - rekonstrukce a údržba světelné reklamy - reklamní nápisy a grafika ze samolepicích folií - grafický design propagačních tiskovin

Vyrábíme a montujeme informační tabule, velkoplošné i světelné reklamy či firemní štíty. Nabízíme popisky i grafickou úpravu výkladních skříní.

Reklamní služby: - grafické návrhy - tisk - světelná reklama - prezentační systémy

Plotrovaná reklama: - tabule - vývěsní štíty - výklady - auta - světelná reklama a další.

Nabídka reklamních firemních štítů, autoplachet, transparentů, polepu aut a světelné reklamy

Výroba LED osvětlení a LED svítidel pro bytová družstva, společenství vlastníků bytových jednotek a průmyslové objekty. Výroba světelných reklam a ekoreklam - LED světelné reklamy na solární energii.

Činnost: - výroba reklamy: - polep vozidel - 3D loga - bannery - samolepky - potisk textilu - grafické studio - návrh webových stránek - pronájem reklamních ploch.

Služby: - tisk - grafika - webové stránky, e-shopy - světelná reklama - reklamní předměty

Služby: - reklamní činnost - billboardy - DTP - tisk - instalace, montáž reklamy

Auto moto tuning na zakázku. -individuální carstyling -zakázkový prodej a montáž tuningových dílů -automobilové doplňky z Carbon materiálů -potahování carbon tkaninou Výroba přípravků, forem a modelů. Výroba bytových doplňků a nábytku z Carbon materiálů. Výroba reklamních tabulí, plachet, vizitek i oboustranných, potisk triček a ...

Poskytujeme komplexní služby v oblasti reklamy, tisku, výšivky a www marketingu. Pomůžeme Vám snížit náklady na reklamu. Máme společný cíl - Váš úspěch. Jsme specialisté na podporu podnikání. Mezi naše výhody patří osobní přístup, profesionální služby a kompletní servis. Respektujeme odlišné názory . Poptejte naše služby.