Pořádání výstav, vernisáží, galerií, konferencí anebo kongresů je možné realizovat nejenom ve velkých výstavištích, ale také v malých studiích. K dispozici jsou prostory pro výstavy, organizační služby, catering, reklamní služby nebo tlumočení a překlady.

Business Events Group je obchodní skupina, jejíž tým se specializuje na kreativu a realizaci zcela nových typů obchodních, odborných, sportovních a společenských projektů pro náročnou klientelu. Vytváříme programy k největším světovým událostem, veletrhům a kongresům. Organizujeme výstavy a workshopy v České republice a v zahraničí včetně ...

Open Minds Event & Marketing Agency - pořádání eventů: přednášky, semináře, workshopy, kongresy, divadelní představení, výstavy, veletrhy a další společenské a kulturní akce - poskytování full service marketingových služeb - vydavatelství knih a DVD - agenturní zastoupení zahraničních osobností - pořádání Festivalu Evolution (veletrhy ...

Služby: - marketingové - výstavní expozice - POS a POP materiály, reklamní předměty.

Marketing Journal – odborný portál o marketingové komunikaci a public relations Portál www.m-journal.cz je odborný server, přinášející denní informační servis z oblasti marketingu, public relations, reklamy a podpory prodeje, médií a dalších. Nabízí články, studie či rozhovory reflektující aktuální dění v daných oblastech, které jsou psány ...

Služby - návrhy expozic - grafické práce, 3D vizualizace - vybavení výstavních expozic - další služby pro veletrhy a výstavy.

Kompletní nabídka architektonických, projektových a inženýrských služeb. Dodávky interiérů a výstavních expozic na klíč. Možnost poradenských služeb.

Nabídka služeb v oblasti realizace veletrhů a výstav.

Pořadatel veletrhů v Praze a Brně. Amper, Dřevostavby, Moderní vytápění, Tendence Realizace veletrhů a výstav. Projekce stánků. Stavba stánků na klíč v Tuzemsku i zahraničí. Reklamní grafika a tisk. Autodoprava. Pronájem mobilních hal a stanů. Zajištění kongresů a doprovodných akcí.

Návrh, realizace: - výstavní expozice, stánky

Reklamní agentura, služby: - tisk - DTP - webdesign - výstavnictví

Služby - scénografie - 3D reklama - videoprojekce - výstavní expozice - dekorace pro divadla - vizualizace a modely.

Činnost: - služby v oblasti výstav a veletrhů - marketingové a PR služby

Činnost: - provoz farmářských trhů na Tylově náměstí

AVITEX agency: Ubytování a servis pro veletržní vystavovatele v Brně a okolí Zajištění: -prostor pro prezentaci na BVV* -návrh a stavba stánků -party servis, rauty, večírky, školení, semináře -občerstvení na stánek, catering, dovoz obědů -hostesky-casting, ušití kostýmů -tlumočnice -letenky (transfer do hotelů) -zajištění dopravy-půjčení ...

Truhlářské práce Kompletní realizace - výstavy - veletrhy Stavební činnost Instalace - obrazy

Kompletní realizace veletržních expozic - návrhy - výstavba - grafické práce Grafické práce při realizaci veletržních expozic.

K-reklama: - velkoplošná reklama - polepy automobilů - výstavní expozice - tiskoviny.

Reklamní činnost, služby v oblasti reklamy a podpory prodeje. Tvorba corporate identity, reklamní činnost, grafický design, návrhy a výstavba veletržních expozic a gastronomie.

Obchodní a marketingová společnost - poradenstí a podpora prodeje - marketingové analýzy - prezentace - realizace výstav a prezentací - politické volební kampaně a PR - ekologické poradenství

Zajišťujeme zahraniční kongresy a sympózia, realizujeme semináře na území ČR i ve střední Evropě. Umíme zajistit dle individuálních požadavků jakoukoliv akci na míru.

Zabýváme se sales promotion, samplingy, ochutnávky, poradenstvím. Nabízíme promotéry, hostesky (databáze 3000), společenské akce, průzkum trhu. Marketingová správa objektu, výroba POS a POP, design, interaktivní marketing, eventy, road show.

Tisk - fotografie Polepy výloh, automobilů, plachet Realizace - výstavní akce - veltrhy Grafické návrhy propagačních tiskovin

Reklamní a grafické studio: - billboardy - polepy automobilů - návrhy a realizace výstavních stánků - velkoplošný tisk - grafické návrhy reklamních letáků, nálepek a plakátů.