Pořádání výstav, vernisáží, galerií, konferencí anebo kongresů je možné realizovat nejenom ve velkých výstavištích, ale také v malých studiích. K dispozici jsou prostory pro výstavy, organizační služby, catering, reklamní služby nebo tlumočení a překlady.

Nabídka služeb v oblasti realizace veletrhů a výstav.

Pořadatel veletrhů v Praze a Brně. Amper, Dřevostavby, Moderní vytápění, Tendence Realizace veletrhů a výstav. Projekce stánků. Stavba stánků na klíč v Tuzemsku i zahraničí. Reklamní grafika a tisk. Autodoprava. Pronájem mobilních hal a stanů. Zajištění kongresů a doprovodných akcí.

Reklamní agentura, služby: - tisk - DTP - webdesign - výstavnictví

Služby - scénografie - 3D reklama - videoprojekce - výstavní expozice - dekorace pro divadla - vizualizace a modely.

Činnost: - služby v oblasti výstav a veletrhů - marketingové a PR služby

Činnost: - provoz farmářských trhů na Tylově náměstí

Truhlářské práce Kompletní realizace - výstavy - veletrhy Stavební činnost Instalace - obrazy

Obchodní a marketingová společnost - poradenstí a podpora prodeje - marketingové analýzy - prezentace - realizace výstav a prezentací - politické volební kampaně a PR - ekologické poradenství

Zajišťujeme zahraniční kongresy a sympózia, realizujeme semináře na území ČR i ve střední Evropě. Umíme zajistit dle individuálních požadavků jakoukoliv akci na míru.

Zabýváme se sales promotion, samplingy, ochutnávky, poradenstvím. Nabízíme promotéry, hostesky (databáze 3000), společenské akce, průzkum trhu. Marketingová správa objektu, výroba POS a POP, design, interaktivní marketing, eventy, road show.

Služby: - realizace akce na klíč - firemní akce, svatby, narozeniny - výstavy a vernisáže - catering - fotografické služby

Realizace: - výstavní stánky na veletrzích a výstavách.

Velkoplošný digitální tisk - plakáty, letáky, tiskoviny - rollup, popup - veletržní expozice na klíč - polepy výloh a automibilů.

Pořádání veletrhů Střechy Praha, Solar Praha a Řemeslo Praha. Reklamní agentura, marketing. Full service: - služby v oblasti reklamy a propagace Realizace výstav: - návrhy stánků - realizace - zajištění veškerých služeb spojených s realizací výstav - pořádání výstav.

Výstavní, aranžerské a dekoratérské služby. Muzeální expozice včetně architektonického řešení, grafického řešení a konečné realizace. Aranžmá výkladních skříní a interiérů včerně výtvarného řešení a výroby dekorací. Realizace veletržních expozic na klíč na území ČR a Evropy. Promo akce, prezentace firem, firemní večírky a firemní akce ...

Reklamní agentura: - výstavy, veletrhy, venkovní reklama, městské informační systémy, reklamní předměty.

Poskytování obchodního poradenství v automobilovém průmyslu, bankovnictví a marketingu.

VÝSTAVIŠTĚ HOLEŠOVICE Pořádání: -výstavy, veletrhy -kulturní, společenské, umělecké, sportovní akce Pronájem: -výstavní plochy, kryté prostory.

Organizace veletrhů, výstav, festivalových programů a firemních eventů. Vzdělávací a osvětové semináře a konference, projekty osobního rozvoje.

Služby: - grafické návrhy tiskovin - DTP studio - výstavní stánky

Zajistíme neadresnou distribuci do poštovních schránek v Česku..

Návrhy a realizace: - veletrhy - výstavy - kongresy - konference - valné hromady .

Mediální agentura. -řešení v oblasti mediální komunikace.