Pohřební služba AVE FENIX s.r.o.
Pohřební služba Jablonec nad Nisou, Liberec

Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Prodej - svatební šaty a doplňky z Paříže a New Yorku. Půjčovna - svatební šaty a doplňky z Paříže a New Yorku.

Fotografování - focení novorozeňat Aranžování květin Služby vizážisty Svatební agentura - svatby na klíč Aranžování květin.

Hlídaní - děti od narození Zdravotní tělesná výchova Doučování - děti v rozsahu ZŠ a SŠ Výživové poradenství - individuální sportovní programy Poskytování - poradenství v oblasti první pomoci.

Snubní prsteny - svatební oznámení Půjčovna - šaty svatební, společenské, větších velikostí, dětské - pánské a dětské společenské obleky - šperky. Pobočka: Veselská 5, 591 01 Žďár nad Sázavou tel.: 602 815 172 nebo 731 777 989 provozní doba: út - čt 14 - 18 hodin salon@krissbey.net

Dětské centrum Benjamin. Hlídání - děti.

Svatební agentura a půjčovna svatebních dekorací. Luxusní španělské šaty. Rosa Clara Group a světoznáma značka Vera Wang. Svatby na zámku a v zahradě. Výzdoba svatebního obřadu po celé republice. Kompletní svatební servis. Svatební koordinátor zajistí hladký půběh vašeho dne. Organizace svateb pro cizince.

Půjčovna, prodej, e-shop, eshop: - karnevalové kostýmy pro děti i dospělé - líčidla, doplňky a paruky. Nabízíme k zapůjčení přes 5000 karnevalových kostýmů.

Služby zajišťuje agentura v ČR i zahraničí: -hudební a kulturní akce, koncerty, festivaly, městské slavnosti -ozvučení -osvětlení -videoprojekce -pronájem pódia -technické zajištění akcí -párty, velkokapacitní stany - pronájem a stavba.

Služby: - hlídání dětí - úklidy domácností, žehlení - péče o seniory a domácí mazlíčky. Pořádání: - kurzy pro animátory volného času, teoretická a praktická výuka.

Pohřebnictví, kompletní pohřební služba: -pohřeb do země -kremační obřad -převozy zesnulých -květinové dary -tisk smutečních oznámení -dechová hudbs -autobus -hrobník -prodej smutečních doplňků.

Grafické studio. Logistika. Výroba: -reklamní předměty -propagační a technické tiskoviny -plakáty, letáky, technické listy -kartónové obaly -prezenční stojany -ofsetové tiskoviny -pozvánky. Reklamní společnost: -reklama -reklamní prostředky (světelné, nesvětelné) -merchandisingové výrobky -nápojové sklo. Služby: ...

Zajišťujeme: -úklidy bytů, nebytových prostor -kolaudační úklidy, mytí oken, praní, žehlení -vedení domácnosti -hlídání dětí. Úklid a údržba: -firemní prostory -kanceláře -ordinace -restaurace -mytí oken výloh a jiných skleněných ploch -čištění koberců a čalounění.

Výroba, prodej: -párty stany, letní restaurace, zahradní pavilony, prodejní, reklamní a propagační stánky, polyhedrální konstrukce, plastové profily a plotová pole.

Pražská agentura nabízející služby pro rodinu jako hlídání dětí, doučování, péči o seniory nebo úklid domácností. Všechny naše chůvy jsou studentky lékařské fakulty. Nabízíme kvalitní služby za dostupnou cenu.

Krematorium zvířat je jediné krematorium v ČR určené pro psy, kočky a jiné drobné zvířectvo. Mezi naše služby patří: odvoz ve speciálním vaku, uložení v chladícím zařízení do doby kremace, poslední rozloučení, individuální kremace, výdej ostatků ve vybrané urničce nebo rozptyl či vsyp ostatků na naší loučce. Nevidomým a invalidním klientům ...

Dodávka, montáž, výroba, prodej, pronájem, půjčovna: -kompletní vybavení pro diskotéky -světelná, zvuková zařízení.

Půjčovna, prodej: -svatební šaty (možnost ušití i dle katalogů) -šaty pro družičky i šaty do tanečních -doplňky pro nevěsty -ozdoby na auta a různé dekorace -luxusní spodní prádlo pro sváteční příležitost -punčochové zboží -velký výběr snubních prstenů -svatební oznámení -velký výběr dámské svatební obuvi.

Pohřební ústav, pohřebnictví: -komplexní pietní služby -pohřeb -kremace.

Pohřební ústav, pohřebnictví: -komplexní pietní služby -pohřeb -kremace.