Pohřební služba AVE FENIX s.r.o.
Pohřební služba Jablonec nad Nisou, Liberec

Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Agentura ProVás - služby pro rodinu a domácnost Úklid firem Výpomoc v domácnosti - hlídání dětí Doučování Pomoc seniorům.

Miniškolka Krteček, hlídání dětí. Nárazové hlídání.

Rauty Brno Cateringové služby Rauty Brno. Půjčovna, pronájem párty stany, pivní soupravy, zahradní gril, nádobí, příbory, mísy, chladící sety, dekorace...

Mateřská škola Creative Kids s výukou angličtiny. Moderní a profesionální centrum pro předškolní výchovu. Pro děti je připraveno kvalitní pedagogické a cíleně pozitivní zázemí. Možnost výběru dne docházky do školky, individuální přístup. Denní hlídaní - na přání zajistíme hlídání dítěte mimo otevírací dobu školky, včetně víkendu ...

Chůvička Brno Miniškolka, hlídání dětí. Hlídání u Vás doma (chůva s vlastní dopravou) Hlídání u nás v našem centru (máme vlastní děti, je tady zahrada, pískoviště, houpačka…) Miniškolka s pravidelným programem (klikněte pro víc informací) Převoz a doprovod dětí (ze školy, do školy, kroužky). Další činnosti - malování na obličej - ...

Hlídání dětí: - krátkodobě i dlouhodobě - individuálně i skupinově - u nás i u Vás doma prostřednictvím chův. Úklid domácností prostřednictvím ověřených a vyškolených pracovnic.

Svatební salon Krissbey ORANŽOVÝ SALON. Služby, pronájem: -svatební šaty -šaty do tanečních -společenské šaty -pánské obleky -svatební oznámení -snubní prsteny -pro družičky a chlapce -svatební doplňky -ozdoby na auta. Prodejna: -vedle CAFÉ 99.

Svatba dekor. Internetový prodej, e-shop, půjčovna: -dárkové krabičky -dárky pro slavnostní chvíle -svatební autodekorace -doplňky pro nevěsty a družičky, svatební oslavy -figurky na dort -jmenovky na svatební tabuli -kamínky a korálky.

Služby. -hlídání dětí dlouhodobé, jednorázové, nárazové (nejčastěji při návštěvě rodičů divadla, kina, společenské akce....) -o letních prázdninách -na svatbách -dovolená s chůvou -doprovody dětí ze škol a kroužků -pravidelnému zákazníkovi garance hlídání dětí stálou pečovatelkou.

Pořádáme dětské večírky v rámci oslav svátků a narozenin.

Svatební salon: -prodej, půjčování: -svatební šaty ve velikostech 36 - 60 -doplňky pro nevěstu-závoje, rukavičky boty, ozdoby do vlasů, bižutérie -pánské společenské obleky -chlapecké společenské obleky -šaty dívčí, na 1. svaté přijímání, pro družičky. Prodej doplňků: -peleriny -ozdoby do ...

Svatební salon. Půjčovna: -svatební šaty -šaty pro družičky a svaté přijímání -pánské obleky -společenské a plesové šaty.

ACTIVE TIME. Hlídání dětí. Doučování dětí.

Krátkodobé hlídání dětí od 1, 5 roku. Dětský koutek. Dotační analýzy pro projektové náměty, zpracování žádostí o dotace do Operačních programů z Evropské Unie, zajišťování administrace podpořených projektů, realizace výběrových řízení.

Svatební agentura. Půjčovna, prodej: -svatební šaty -svatební doplňky -šaty pro družičky a družby -bižuterie.

Zajištění: - pohřby - kremační obřady - převozy zesnulých v rámci republiky i v zahraničí - smuteční oznámení - autobus pro smuteční hosty

Svatební agentura. Půjčovna svatební šaty, svatebních šatů: -zahraniční svatební šaty-čtvrtletní kolekce -velký výběr doplňků, závojů a ozdob do vlasů -šaty na svaté přijímání a pro družičky -společenské šaty do tanečních a na polonézu -pánské obleky, košile, vesty a doplňky -snubní prsteny-450 druhů-možnost rytiny ...

Poskytování individuální péče a zájmových činností dětem od 3 do 7 let. Nabídka hlídání dětí. K dispozici jsou kroužky angličtiny, keramiky, tance, plavání či logopedie.

Závodní simulátor, letecký simulátor, pronájem.

Prodej a pronájem, výroba párty stanů. Párty stany.

Svatební půjčovna. Svatba na klíč, svatební koordinátor.