Pohřební služba AVE FENIX s.r.o.
Pohřební služba Jablonec nad Nisou, Liberec

Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Pronájem: - nafukovacích atrakcí - skákacích hradů. Organizování dětských dnů, rodinných a společenských akcích.

Pronájem: - nafukovací skákací hrady - mobilní dětské dopravní hřiště.

Pohřební služba CHARITAS. Služby: - převoz zesnulých - civilní rozloučení ve smuteční síni, v kostele - kremace - rozloučení s urnou - zajištění výkopu hrobu - tisk smutečního oznámení - hudební produkce - vyřízení úmrtního listu a další.

Pohřební služba. Pobočky: - Opava, Bochenkova 3006/28 - tel.: 553652546; 603472756 - Hradec nad Moravicí, Opavská 228 - tel.: 553784377; 604274711 - Studénka, Kostelní 169 - tel.: 556401255; 734746426 - Příbor, Freudova 118 - tel.: 556722608; 737629969.

Technické, komunální služby: - údržba místních komunikací, chodníků - údržba veřejné zeleně - údržba veřejného osvětlení - hospodaření v příměstském lese - nakládání s odpady - silniční nákladní doprava - údržba hřbitovů - pohřební služby.

Vítejte v našem specializovaném eshopu pro párty věci! Jsme jedním z předních dodavatelů ve světě zábavy a nabízíme širokou škálu produktů, které vaši oslavu promění v nezapomenutelný zážitek. S naším sortimentem balónků, helium pro napuštění, konfet, výzdob a dekorací vytvoříte dokonalou atmosféru, plnou barev, radosti a kouzla. Nejenže u nás ...

Pobočka. Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: - pyrotechnika, ohňostroje - párty sortiment - konfety - helium do balónků - kostýmy Služby: - realizace ohňostrojů.

Pronájem prémiových párty stanů, pivních setů, skákacích hradů pro děti i dospělé a dalšího sortimentu. Náš sortiment můžete použít na párty, dětské oslavy, narozeniny, svatbu nebo jen tak na rodinné grilování.

Výroba - kolotoče - pouťové atrakce - doplňky technické i laminátové

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - měkké taneční podložky - kovové taneční podložky - příslušenství k tanečním podložkám - kabely, redukce. Služby: - možnost pronájmu taneční podložky na soukromé akce - dětský den, pouť, firemní akce. Partnerská prodejna Bambule.

Svatební agentura - zapůjčení svatebních šatů, veškerého inventáře - realizace svateb. E-shop - svatební dekorace a doplňky.

Výroba, prodej, e-shop, internetový obchod: - party dekorace - svatební dekorace.

Půjčovna kostýmů u Bagříků - kostýmy a masky pro děti i dospělé.

Svatební salón. Velkoobchod: -svatební a společenské šaty. Půjčovna, prodej: -svatební šaty-více než 100 klasických i extravagantních modelů, prodej také na dobírku -pánské obleky a doplňky-svatba, ples, promoce, pohřeb -šaty pro družičky, do tanečních, k svatému přijímání, plesy -svatební ozdoby na auta, voničky, ...

Zlatnictví a svatební salon ADONIS vám zajistí svatby na klíč nejen ve Frenštátě, v Kopřivnici i Rožnově, ale také v přilehlém okolí - postaráme se o svatební obřad, hostinu, snubní prsteny či kompletní květinovou výzdobu a to včetně svatebního oblečení pro snoubence a svatební hosty. Vyberete si u nás krásné svatební nebo společenské šaty a ...

Půjčovna: - maškarní kostýmy pro děti i dospělé - masky karnevalové, divadelní - společenské oblečení, oděvy pro děti - paruky pro všechny - klobouky, hůlky, rukavice, péřové boa, špičky - doplňky: péřové boa, čelenky, špičky, motýlky, kravaty. Pronájem kola štěstí a 8 hracích karet na zábavné akce.

Svatební salón. Půjčovna: - svatební šaty, doplňky pro nevěsty - šaty pro družičky i pro svaté příjímání - šaty do tanečních - smokingy, pánské, chlapecké obleky - společenské šaty. Prodej: - snubní prsteny - svatební oznámení - svatební, plesová bižuterie - voničky.

Svatební Salon Vanessa s dlouholetou tradicí poskytuje kompletní služby a servis pro svatební páry. - šití svatebních i společenských šatů dle přání - úprava svatebních šatů na míru - společenské šaty - svatby, plesy, večírky - šaty pro družičky, na svatební přijímání - chlapecké obleky - doplňky - bižuterie, čelenky, ozdoby do ...

Půjčovna: - svatební a společenské šaty - luxusní svatební šaty španělské značky Jesus Peiro.

Svatební salon. Kompletní svatební servis od výběru svatebních šatů, svatební výzdoby až po nákup různých svatebních dekorací a doplňků. Půjčovna, prodej: - svatební šaty - společenské šaty - svatební dekorace - párty dekorace. Dovoz, výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej, půjčovna, zapůjčení, agentura: - svatební doplňky - ...