Pohřební služba AVE FENIX s.r.o.
Pohřební služba Jablonec nad Nisou, Liberec

Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Prodej, e-shop: - unikátní nafukovací kostýmy s nepřetržitým automatickým dofukováním - na rodinné oslavy - na akce s kamarády a přáteli - firemní párty - pro radost malým i dospělým dětem - vhodné pro každého od 10 do 100 let

Služby: - zajištění svateb - koordinace svateb - zapůjčení svatebního vybavení.

Jsme soukromá školka a mikrojesle v Ostravě-Třebovicích (Porubě). Poskytujeme možnost hlídání dětí s kvalitním předškolním vzděláváním a také plavání pro děti. Pořádáme také akce pro děti s rodiči.

Výroba: - svolávacích zařízení pro hasiče (svolávání jednotek dobrovolných hasičů k zásahu) - elektronické systémy - malosériové osazování DPS. Pronájem: - párty stan.

Programy pro děti - malování na obličej - balónkování - dětské koutky.

Pohřební ústav Komplexní pohřební služby: - rakve - kytice - prostory - profesionální personál - diskrétní přístup V případě úmrtí se postaráme o všechny náležitosti, které jsou zapotřebí vyřídit. Stejně jako zrození nového života, tak i jeho konec je přirozenou součástí lidského života.

Soukromé jesle. Hlídání dětí. Další provozovna: - Žilinská 9, Ostrava – Poruba.

Provoz, pronájem: - pouťové atrakce - kolotoče

Pohřební služba: - pohřby - včetně převozu zesnulých - i do zahraničí - zajištění - veškeré služby spojené s pohřbem (rakve, květiny - smuteční kytice, vazby, ikebany) - citlivý přístup. Kompletní pohřební a hřbitovní služby, včetně církevních pohřbů.

Svatební salon. Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty - doplňky. Pronájem společenského zrcadlového sálu: - kapacita 50 osob - místo pro konání: svatební hostiny, firemní setkání, rodinné oslavy, rauty.

Provozování a pronájem: - nafukovací atrakce - dětská autíčka - dětské kolotoče. Pronájem nafukovacích atrakcí, hradů atd...

Výroba, prodej: - popcorn - cukrová vata - ledová tříšť Provoz, pronájem: - skákací hrady

Umělecká agentura Migriproduction vznikla z potřeby zabezpečit veškeré požadavky odběratelů v zábavní a umělecké sféře. Agentura produkuje kulturní a společenské akce se zaměřením na: - SLAVNOSTI MĚST A OBCÍ - FIREMNÍ MARKETINGOVÉ AKCE - DĚTSKÉ PÁRTY - DĚTSKÉ DNY - MIKULÁŠSKÉ NADÍLKY -PROGRAMY FIREMNÍCH VEČÍRKŮ - ...

Komplexní pohřební a hřbitovní služby. Správa smuteční síně v Havířově - Šumbarku. Sídlo společnosti: - Karvinská 1461/66, Havířov - Město.

Laura Fun s.r.o. - nabízíme široký sortiment párty a zábavného zboží, karnevalových kostýmu, masek a mnoho dalšího pro Vaší zábavu a originální párty! Pobočka: Riegrova 28 779 00 Olomouc

Správa pohřebiště, hřbitova. Nabízíme kompletní pohřební a hřbitovní služby.

Prodej: - společenské šaty - svatební šaty. Cvičení: - zumba.

Svatební salon, půjčovna: - svatební šaty - doplňky.

-Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu

Hlídání dětí. Úklidové služby. Jednorázový i pravidelný úklid bytů a rodinných domků, následnou pravidelnou výpomoc v domácnosti, společenskou asistenci seniorům, drobné nákupy a různé pochůzky, hlídání dětí od 3 let, hlídání, krmení a venčení zvířecích mazlíčků. Po dohodě také v době Vaší dovolené či jiné nepřítomnosti.

Vybavení: - pro pohřební ústavy a výrobce rakví. Distribuce, prodej: - ozdoby na rakve - čalounění, šerpy, rubáše - svítilny, vázy.

Půjčování a pronájem: - nafukovacích a pouťových atrakcí.