Pohřební služba AVE FENIX s.r.o.
Pohřební služba Jablonec nad Nisou, Liberec

Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Svatební agentura Půjčovna - společenské a svatební šaty

Pronájem, provoz, servis: - výherní hrací automaty.

Svatební salon, půjčovna svatebních šatů: - svatební šaty a doplňky - pánské obleky a doplňky - šaty pro družičky a družby - šaty do tanečních - konfirmační šaty - šaty ke svatému příjmání - šaty pro plesovou sezónu - společenské šaty na plesy apod. Švadlena, zakázkové šití: - svatební šaty na míru, na zakázku. Provozovna: - ...

Svatební salón (salon). Půjčovna: -svatební šaty -pánské obleky -šaty pro družičky -doplňky, výzdoba automobilů. Maloobchod, prodej: -voničky -prstýnky do koláčů -závoje, ozdoby do vlasů. Zprostředkování, prodej: -snubní prsteny PRIMOSSA PRAHA -svatební oznámení.

Videopůjčovna. Půjčovna: - videokazety - DVD..

Půjčovna, videopůjčovna: - videokazety - DVD.

Půjčovna, videopůjčovna: - videokazety, DVD.

Svatby na klíč Zakázkové krejčovství Půjčovna - svatební a společenské šaty - doplňky (prsteny, závoje, ...)

Lakýrnické práce hodinový manžel Malířské práce hodinový manžel Truhlářské práce (hodinový manžel) Hodinový manžel - malířské práce - zednické práce - truhlářské práce - lakýrnické práce Zednické práce (hodinový manžel)

Realitní kancelář REKIN. Pobočka Frýdek-Místek. Nákup, prodej, zprostředkování: -reality -nemovitosti -firma řeší dluhy na nájemném a exekuce -právní servis, úvěry, hypotéky, tržní ocenění nemovitostí -zajišťování hypotéčních úvěrů, hypotéční úvěry, hypotéky -komunikace v angličtině, francouzštině, arabštině - telefon ...

Svatby na klíč Zakázkové krejčovství Půjčovna - svatební a společenské šaty - doplňky (prsteny, závoje, ...)

Baby klub-mini školka. Hlídání dětí za 30 Kč/hod.

Zemědělství. Soukromý rolník.

Sportovní zařízení. Závodní dráha, okruh pro motokáry. Půjčovna, pronájem: -motokáry -přívěsné vozíky. Oprava, servis: -pracovní stroje -zahradní mechanizace.

Pohřební služba. Služby: -zařizování pohřbů,pohřby -parte,dechová hudba,věnce -přeprava zesnulých.

Poradenství ve vodním hospodářství a obchodní činnosti. Návrh, poradenství: -úprava vody pitné, užitkové, pro výrobu nápojů, chladící, bazénové, podzemní, povrchové, minerální, odpadní z povrchových úprav vody. Technologie úpravy vody: -čiření, koagulační filtrace, filtrace (odstraňování koloidních a dispergovaných látek) ...

Sestávování - skříně hodinový manžel Hodinový manžel - drobné domácí práce - pokládky podlah - vrtání na obrazy a poličky - sestavování skříní - drobné opravy a úpravy - výměny vodovodních baterií - opravy WC, čištění odpadů - drobné zámečnické práce Pokládka - podlahy (hodinový manžel) Drobné ...

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -Zvyšování tepelně izolačních, bezpečnostních, protislunečních vlastností oken za pomocí těsnění, žaluzií a folií. -Zhotovení výkresové dokumentace ve strojírenství (včetně návrhů technologií).