Pohřební služba AVE FENIX s.r.o.
Pohřební služba Jablonec nad Nisou, Liberec

Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Pohřební služba - převozy zesnulých NON - STOP - smuteční oznámení na počkání - vyřízení veškerých formalit s úmrtím - kopání hrobů - zajištění kněze, řečníka, hudby, vazeb i autobusu pro smuteční hosty

Výroba a prodej - výbava rakví

Služby - péče o rodinu a domácnost - laktační poradkyně, zdravotníci - úklidové práce - hlídání dětí.

Služby - pořádání firemních akcí - eventy pro zákazníky - dětské dny a oslavy.

Služby pro rodinu a domácnost - úklidové práce - hodinový manžel - hlídání dětí - žehlení.

Pořádání firemních akcí na klíč. Půjčovna: - vybavení na firemní akce - nábytek - rekvizity - dekorace.

Svatební agentura Kompletní zajištění svateb včetně květin, hudby, svatebních fotografií a oznámení. Půjčování společenských oděvů a doplňků.

Svatební salon. Prodej, půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty - pánské obleky, smokingy - šaty pro družičky - chlapecké obleky.

Vytvořte si své osobní internetové svatební stránky. Nemusíte umět programovat. Profesionálně vypadající stránky ihned k dispozici.

Nabízíme pronájem kvalitních párty stanů, nůžkových stanů a dalšího vybavení (pivní sety, cateringový nábytek, venkovní topení, osvětlení, mobilní wc, ...) pro Vaše firemní i soukromé akce Naše půjčovna nabízí komplexní pronájem - doprava, montáž a demontáž je v ceně pronájmu. Organizujeme všechny typy akcí - uspořádáme pro Vás akci na klíč. ...

Rodinné služby zajišťují kompletní služby pro rodiny a domácnosti a to od zajištění nové pracovní příležitosti, včetně rekvalifikace, přes pečovatelské služby, hlídání dětí a obslužné činnosti pro rodinu a domácnost až po vyklízení pozůstalostí a nemovitostí po vystěhování.

Služby: - profesionální realizace a technické zajištění outdoor i indoor akcí Půjčovna, pronájem: - ozvučení, osvětlení - pódia, hlinikové konstrukce a zastřešení

Půjčovna, pronájem: - nafukovací skákací hrady - klouzačky

Prodej a půjčovna společenských a svatebních šatů všech velikostí. Naleznete u nás kvalitní šaty za velmi příznivé ceny. Přizpůsobíme se Vaší pracovní době i o víkendy a večerní hodiny. Dále Vám zajistíme svatební oznámení a snubní prsteny z titanu nebo chirurgické oceli.

Půjčovna: - svatební a společenské šaty - šaty do tanečních - pánské obleky

Svatební agentura Na vaše přání zajistíme kompletní svatební přípravu. ... šaty, obleky, doplňky, snubní prsteny...

Svatební salon Provozování svatebního salonu a půjčovny společenských šatů. Zajišťování kompletního svatebního servisu svatební oznámení, kosmetika, květiny, kadeřnictví. Snubní prsteny s výraznou slevou při zapůjčení svatebních šatů..

Pronájem mobilních toaletních kabin. - Mobilní toaleta KLASIK - Mobilní toaleta pro invalidy - Stojan na mytí rukou - Mobilní pisoár - Antikorový mycí žlab - Koš na odpadky - Mobilní oplocení - výška 1 metr - Mobilní oplocení - výška 2 metry

Jako svatební agentura nabízíme pomoc absolvovat pohodový nejen svatební den, ale především i předsvatební přípravy bez stresu a zbytečné nervozity a ztráty času pro běžné životní povinnosti.