Pohřební služba AVE FENIX s.r.o.
Pohřební služba Jablonec nad Nisou, Liberec

Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Pronájem - párty stany včetně příslušenství - pivní sety - skádací svatební židle

Výrobce zábavní a simulační techniky, zábavní atrakce, inspekční činnost.

Prodej - Fair Trade produkty Hlídání a doprovody dětí Půjčovna - kompenzační pomůcky Terénní pečovatelská služba - dobrovolnické centrum

Provádění úklidu po řemeslnících (malířích): -mytí oken a výloh -úklid interiérů -protiskluzová úprava podlah. -hlídání dětí -žehlení Telefon:325614944 na záznamník. Braunstein Václav provádí práce: -zednické -pokrývačské všeho druhu včetně břidlice -pokládání linolea PVC a koberců -lepení korku -nátěry střech.

Poskytujeme pronájem zejména vojenských stanů a párty stanů, které jsou využívány nejen pro rodinné oslavy, svatby či různé firemní akce.

Velkoobchod: - hračky - nafukovací balonky.

Pronájem, půjčovna, prodej: - výčepní zařízení - chlazení včetně instalace - půjčovna a prodej nůžkových stanů - prodej sudového piva a limonád. Služby: - sanitace výčepních zařízení.

Šramus.cz - Prodej, vybavení: -vše pro diskotéky, bary, noční kluby, restaurace, domácí párty (zrcadlové koule, stroboskopy, láva lampy, majáky, dekorační lampičky, vodní válce, světelní hadi, světelné řetězy, par lampy, uv zářivky, provázky, kytky, líčidla, repro pro domácí kino, zesilovače, mixážní pulty, hudební ...

Služby: - pro rodinu, domácnost - hlídání dětí - služby seniorům, zdravotně postiženým.

Půjčovna svatebních a společenských šatů: -velký výběr dámských svatebních šatů v bílé i smetanové barvě za příznivé ceny ve velikosti 34-52 -pánské obleky a smokingy, vesty s vázankou i samotné vázanky a ostatní doplňky ve velikosti 48-64 -pánské košile značky LARE v bílé i smetanové barvě -dámské společenské šaty -dětské ...

Půjčovna svatebních a společenských šatů. Půjčovna potahů na židle, párty dekorací a vybavení. Půjčovna a výroba závojů. E-shop svatebního zboží.

Půjčovna: -svatební šaty pro nevěsty, ženichy i hosty včetně dětí -lidové kroje na máje. Služby: -svatební oznámení -prstýnky -veškeré doplňky. Půjčovna: 9.května 607, Hořovice.

Půjčovna svatebních a společenských šatů v Berouně. Výběr svatebních oznámení, svatebních kytic, půjčení svatebních doplňků, kadeřnický servis, líčení, manikúra a pedikúra. Provozovna studio Hela

Tandemové seskoky s padákem, základní parašutistický výcvik, poskytování tělovýchovných služeb v oblasti parašutismu, specializovaný maloobchod a činnost technických poradců.

Svatební agentura Kompletní koordinace svateb.

Svatební agentura Prodejna a půjčovna dámských svatebních šatů a pánských obleků. Zajištění kadeřnických, kosmetických a floristických služeb.

Svatební agentura Nabízíme naše služby při zajištění vaší tak trochu jiné svatby - svatba plná zážitků. Pokud uvažujete o svatbě ve vodě, ve vzduchu, pod zemí nebo jen na souši. Dokonale připravíme romantickou i netradiční svatbu, váš nezapomenutelný svatební den.

Svatební agentura Provádíme svatby na klíč, svatební poradenství a koordinace.