Pohřební služba AVE FENIX s.r.o.
Pohřební služba Jablonec nad Nisou, Liberec

Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Ozvučení a osvětlení kulturních a společenských akcí - zapůjčení zastřešení s podiem a základní nasvícení - provoz nahrávacího studia.

Svatební salon. Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty - pánské obleky - šaty pro děti

Hřbitov zvířat: - pohřbívání drobných zvířat, psů a koček.

Výroba, prodej, pronájem - historické stany - jurty - indiánské týpí - velkoprostorové stany.

Činnost: - technické zajišťování společenských a kulturních akcí

Mobilní pódium, stany - pronájem, montáž. Ozvučení a osvětlení akcí.

Svatební salon Adriana. Nabízíme k zapůjčení nebo prodeji: - luxusní svatební šaty - společenské šaty - pánské obleky - šaty pro družičky a mládence - závoje - doplňky do vlasů, bižuterii - rukavičky, podvazky, bižuterii - pánské obleky a ozdoby pro svatební výzdobu automobilů.

Prodej, půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty Zakázkové krejčovství.

Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty.

Pronájem, půjčovna: - párty stany - párty vybavení - pivní sety - výčepní zařízení

Svatební agentura, kompletní svatební servis. Půjčovna, prodej - svatební šaty - pánské obleky a smokingy - společenské šaty - snubní prsteny - svatební oznámení. Služby - fotografování - kadeřnice - vizážistka - nehtové studio - videozáznamy svateb.

Svatební salon. Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty

Půjčovna společenských šatů "STYL" Půjčovna a prodejna společenských šatů a dětských karnevalových kostýmů. Prodejna punčochového zboží tradiční české značky ELITE Varnsdorf, bižuterie a dárkového zboží.

Naše společnost poskytuje komplexní služby v oblasti pohřebnictví. Se sídlem v Ústí nad Labem se této činnosti věnujeme již od roku 1992. Pohřeb sjednáme u nás v kanceláři nebo můžeme zajet k Vám domů. Poskytované služby: - smuteční obřad s účastí i bez - tisk parte s fotkou nebožtíka (na počkání) - přeprava v rámci České republiky i ...

Naše služby: - údržba města a komunikací - odvoz komunálního odpadu - údržba veřejného osvětlení - údržba veřejné zeleňe - provozování sběrného dvoru - provozování hřbitova - provoz městského koupaliště v letní sezoně - provoz veřejných záchodků.

Celodenní hlídání dětí ve věku 18 měsíců až 4 roky - NON - STOP včetně víkendů

Provozování a pronájem nafukovací skluzavky s dozorem. Ostraha majetku a osob. Pronájem projektoru.