Pohřební služba AVE FENIX s.r.o.
Pohřební služba Jablonec nad Nisou, Liberec

Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Pronájem: - párty stany. Cateringové služby.

Služby hodinového manžela Údržba zeleně - kácení dřevin - stříhání a úprava živých plotů - vyhrabávání a provzdušňování trávníků - sekání travnatých ploch

Prodej: - náhrobní zboží

Svatební agentura - svatební šaty včetně bižuterie a doplňků - pánské obleky - dětské a chlapecké obleky - šaty pro družičky včetně doplňků - svatební oznámení - snubní prsteny - kompletní květinový servis - svatební dorty - svatební dekorace - fotoslužby Půjčovna - ...

Kompletní svatební servis. Prodej, půjčovna - svatební a plesové šaty.

Lakýrnické a natěračské práce hodinový manžel Malířské práce hodinový manžel Úklidové služby (hodinový manžel) Hodinový manžel - malířské práce - natěračské práce - zednické práce - lakýrnické práce - úklidové služby Zednické práce (hodinový manžel)