Pohřební služba AVE FENIX s.r.o.
Pohřební služba Jablonec nad Nisou, Liberec

Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Prodej, e-shop: - společenské šaty - svatební šaty - koktejlové šaty - spodničky - šaty pro družičky - svatební obuv - svatební doplňky.

Půjčovna a prodej: - svatební, společenské šaty. Nehtová modeláž, solárium. Prodej: - šperky Calvin Klein. Svatební a večerní líčení.

Půjčování, prodej: -svatební šaty a pánské obleky, dětské šaty -společenské šaty: -do tanečních, na plesy, 1.přijímání a na jiné společenské události. Zprostředkování, výroba, prodej: -svatební oznámení -svatební prsteny -fotograf, kameraman, video -kadeřnice, kosmetika, modeláž nehtů -svatební obuv -dekorace na svatební ...

Svatební salón. Půjčovna: -svatební šaty -svatební ozdoby a doplňky. -svatební služby -pánské svatební obleky -společenské šaty. Zprostředkování: -svatební oznámení -snubní prstýnky

Pohřební služba: - komplentní zajištění pohřebních služeb - květinové dary - vyřízení úmrtního listu a nezbytné úkony k vyřízení pohřbu

Mateřské centrum. Služby: -vzdělávací programy. -předporodní příprava. -cvičení pro děti. -výtvarné dílny. -krátkodobé hlídání dětí. -besedy s odborníky.

Komunální služby: -oprava, údržba veřejného osvětlení -svoz, třídění odpadu. Údržba komunikací a chodníků Zimní údržba. Správa hřbytova. Sportovní zařízení (koupaliště, tenisové kurty, hřiště...) Veřejná zeleň. Prodej stavebního materiálu (štěrky, písky...) Zámečnictví, zednictví. Izolatérské práce. Autodoprava, stavební stroje.

Svatební, společenské a taneční studio COMFORT Zlín. Půjčujeme svatební a společenské šaty, pánské obleky, chlapecké i dívčí šaty a doplňky. Prodáváme svatební obuv, snubní prstýnky, svatební oznámení, svatební a společenské doplňky. Provádíme návrhářské a aranžérské služby a společenské výzdoby. Vyzdobíme auta, kostel, místnosti. ...

Svatební portál pro Uherské Hradiště a okolí. Internetová reklama a marketing pro firmy zabývající se svatební a společenskou tématikou.

Svatební studio.Svatební salón. Půjčovna, půjčování: -svatební šaty.

Vývoj, výroba, prodej, pronájem: - zábavní technika - stolní fotbal (stolní fotbálek).

Cimbálová kapela, Slovácká muzika. Služby: -hudební doprovod, hraní na soukromých oslavách.

Služby města Brumov-Bylnice: - údržba veřejné zeleně - celoroční údržba místních komunikací a chodníků - správa a údržba veřejného osvětlení - správa hřbitova - správa a údržba veřejných WC - údržba dětských hřišť a pískovišť

Pohřevní služby. Zajišťování: -smutečních obřadů -květinových darů -tisk smutečního oznámení -pohřby, kremace.

Služby: -zajištění, pořádání zábavných akcí: -silácké představení - Železný Zekon.

Videoprivat, videopůjčovna. Půjčovna, půjčování: -videokazety. KONZUM. Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie.

Svatební salón. Půjčovna, půjčování: -svatební šaty -společenské šaty -šaty pro družičky -pánské a dětské obleky, košile, kravaty.

Montáž a demontáž - nábytek Služby hodinového manžela Drobné zámečnické práce Vodoinstalační práce Sekání - trávaúdržba - zeleň

Hodinový manžel - opravy kapajicích kohoutků - čištění a zprovoznění odpadů - drobné instalatérské, zámečnické, kovářské práce - výměna zásuvek, vypínačů, svítidel - kácení a řezání motorovou pilou Zámečnické a kovářské práce hodinový manžel Instalatérské práce (hodinový manžel)

Hodinový manžel - stavební, zednické a drobné řemeslné práce