Šaty pro nevěstu, obleky pro ženicha anebo svatební dekorace. Svatební salóny nabízí bohatý sortiment produktů, od oděvů a obuvi, přes dekorace a doplňky, jako jsou závoje, bižuterie, kytice a lampiony štěstí, až po poradenské služby či plánování svateb.

Činnost: - nabídka svatebních a společenských šatů na prodej i k vypůjčení - zařízení kompletní svatby od A do Z „Svatba na klíč“. - dovoz, výhradní zastoupení - francouzské svatební modelové šaty Cymbeline Paris, Emélie Costa Emelie Costa) a jiné - pánské oděvy: - fraky, smokingy, obleky s vestičkou a plastronem - společenské ...

Prodejna a půjčovna svatebních šatů. Společenské a plesové šaty. Pánské obleky, krátké koktejlové šaty, šaty do tanečních a další.

Prodejna a půjčovna svatebních šatů. Společenské a plesové šaty. Pánské obleky, krátké koktejlové šaty, šaty do tanečních a další.

Půjčovna šatů: -tuzemské i zahraniční svatební šaty a doplňky -šaty pro družičky a mládence -dámské společenské šaty -korzety -kostýmy Za bezkonkurenčně nejnižší ceny!

Svatební agentura. Půjčovna, zapůjčení: - svatební šaty - pánské obleky - dětské šaty na svatbu a rodinné oslavy - společenské šaty. Doplňkové služby: - květinová výzdoba - líčení - fotografování - limuzína - tisk svatebního oznámení - výroba snubních prstenů - prodej svatební bižuterie.

Svatební salon, prodej svatebních šatů, šatů pro družičky, doplňků pro nevěsty.

ŠOHAJKA Velkoobchod s textilem: -textil -dámská a pánská móda. MAN´S EGO – kvalitní pánská a dámská móda. Pánská móda - exkluzivní pánská pletená móda, kompletní nabídka luxusní pánské konfekce, luxusní pánská móda pro slavnostní příležitost, J.Philipp pánská konfekce moderního designu, exkluzivní pánské košile, exkluzivní pánské ...

Půjčování a prodej svatebních a společenských šatů a doplňků přímo od výrobce - záruka výborného stavu šatů nejen v den rezervace, šaty dle vlastního návrhu za velmi výhodných podmínek, kompletní svatební servis, organizace a koordinace svatby

Aranžérské služby Firemní a společenské akce - svatby Zajištění - květinové výzdoby

Služby: - svatby pronájem - svatební dekorace - firemní a společenské akce - rodinné oslavypronájem - párty dekorace.

Prodej: - společenské šaty - večerní šaty - svatební šaty - halenky, bižuterie, paruky, obuv, kosmetika - další oblečení pro denní nošení - oblečení pro orientální tance. Naše firma Luďka Fashion působí na oděvním trhu již od roku 2004. Pro naše zákazníky máme připraveny v našem obchodě v Praze Modřanech velmi zajímavé ceny. ...

Nabízím zednické, lakýrnické a dokončovací svatební práce.

Půjčovna - dekorace svatebních tabulí Marketingová činnost Tvorba - corporate identity

Svatební ateliér - zajištění svatebních služeb oblečení, oznámení, rozvoz hostů, dorty E - shop - svatební doplňky Půjčovna - svatební a společenské šaty - obleky - svatební doplňky

Svatební agentura Nabízíme svatební doplňky, dekorace, fotografování a vše potřebné pro svatební den. Již několik let jsme přímým výrobcem svatebních vývazků, svatebních panenek a panáčků, svatebních dekorací na auto, doplňků a především i tiskovin.

Půjčování: - luxusní zahraniční svatební šaty - šaty pro družičky - společenské šaty - veškeré doplňky Zajistíme: - tisk svatebních oznámení - snubní i zásnubní prsteny - luxusní limuzínu - svatební kytice.

Široká nabídka svatebních dekorací obsahuje – vlizelín, organzu, okvětní plátky růží, svatební svíčky, glitry, skleněné kamínky, písky a drtě různých barev, ubrousky a spoustu dalších dekorací.