Šaty pro nevěstu, obleky pro ženicha anebo svatební dekorace. Svatební salóny nabízí bohatý sortiment produktů, od oděvů a obuvi, přes dekorace a doplňky, jako jsou závoje, bižuterie, kytice a lampiony štěstí, až po poradenské služby či plánování svateb.

Taneční škola: - kurzy tance a společenské výchovy pro mládež, začátečníky, pokročilé - pořádání tanečních soutěží. Svatební salon Vivien: - půjčujeme svatební šaty, společenské šaty, pánské obleky, šaty pro družičky, svatební ozdoby.

Svatební agentura - kompletní realizace svateb a oslavprodej, maloobchod a půjčování svatební dekorace, výzdoba a doplňky. E- shop, svatební dekorace, výzdoba a doplňky.

Půjčovna nejen svatebních dekorací, návrhy svatebních konceptů, kurzy, floristika.

Půjčovna svatebních a společenských šatů TRENDY. Zakázkové šití - modely - svatební a společenské šaty Prodej - modely - svatební a společenské šaty Půjčovna - netradiční svatební a společenské šaty - doplňky

Kosmetické služby Kadeřnictví Kryolipolíza Liposukce Masáže Prodlužování řas Lymfodrenáž Bio kosmetika Půjčovna společenských a svatebních šatů. Bělení zubů -zářivě bílý úsměv za pomoci intenzivního modrého studeného světla, v kombinaci s bělícím gelem.

Svatební salon Krissbey ORANŽOVÝ SALON. Služby, pronájem: -svatební šaty -šaty do tanečních -společenské šaty -pánské obleky -svatební oznámení -snubní prsteny -pro družičky a chlapce -svatební doplňky -ozdoby na auta. Prodejna: -vedle CAFÉ 99.

Svatba dekor. Internetový prodej, e-shop, půjčovna: -dárkové krabičky -dárky pro slavnostní chvíle -svatební autodekorace -doplňky pro nevěsty a družičky, svatební oslavy -figurky na dort -jmenovky na svatební tabuli -kamínky a korálky.

Svatební salon: -prodej, půjčování: -svatební šaty ve velikostech 36 - 60 -doplňky pro nevěstu-závoje, rukavičky boty, ozdoby do vlasů, bižutérie -pánské společenské obleky -chlapecké společenské obleky -šaty dívčí, na 1. svaté přijímání, pro družičky. Prodej doplňků: -peleriny -ozdoby do ...

Svatební salon. Půjčovna: -svatební šaty -šaty pro družičky a svaté přijímání -pánské obleky -společenské a plesové šaty.

Svatební agentura. Půjčovna, prodej: -svatební šaty -svatební doplňky -šaty pro družičky a družby -bižuterie.

Svatební agentura. Půjčovna svatební šaty, svatebních šatů: -zahraniční svatební šaty-čtvrtletní kolekce -velký výběr doplňků, závojů a ozdob do vlasů -šaty na svaté přijímání a pro družičky -společenské šaty do tanečních a na polonézu -pánské obleky, košile, vesty a doplňky -snubní prsteny-450 druhů-možnost rytiny ...

Svatební půjčovna. Svatba na klíč, svatební koordinátor.

Svatební salon, půjčovna šatů a doplňků.

Svatební salon. Svatební a společenské líčení - vizážistika Prodej a půjčovna - svatební šaty - společenské šaty - svatební doplňky.

Svatby na klíč Organizace - firemní a společenské akce.

Svatební salon, prodej svatebních šatů, šatů pro družičky, doplňků pro nevěsty.

ŠOHAJKA Velkoobchod s textilem: -textil -dámská a pánská móda. MAN´S EGO – kvalitní pánská a dámská móda. Pánská móda - exkluzivní pánská pletená móda, kompletní nabídka luxusní pánské konfekce, luxusní pánská móda pro slavnostní příležitost, J.Philipp pánská konfekce moderního designu, exkluzivní pánské košile, exkluzivní pánské ...

Služby: - svatby pronájem - svatební dekorace - firemní a společenské akce - rodinné oslavypronájem - párty dekorace.

Půjčovna - dekorace svatebních tabulí Marketingová činnost Tvorba - corporate identity

Půjčovna - svatební šaty - společenské šaty.

Prodej - svatební šaty a doplňky z Paříže a New Yorku. Půjčovna - svatební šaty a doplňky z Paříže a New Yorku.

Fotografování - focení novorozeňat Aranžování květin Služby vizážisty Svatební agentura - svatby na klíč Aranžování květin.