Šaty pro nevěstu, obleky pro ženicha anebo svatební dekorace. Svatební salóny nabízí bohatý sortiment produktů, od oděvů a obuvi, přes dekorace a doplňky, jako jsou závoje, bižuterie, kytice a lampiony štěstí, až po poradenské služby či plánování svateb.

Široká nabídka svatebních dekorací obsahuje – vlizelín, organzu, okvětní plátky růží, svatební svíčky, glitry, skleněné kamínky, písky a drtě různých barev, ubrousky a spoustu dalších dekorací.

Svatby do detailu. Připravujeme, plánujeme, realizujeme a koordinujeme svatební den. Nabízíme svatební tiskoviny, výzdobu, program svatby a poradenství. Bereme svatby vážně, proto Vy se můžete odvázat.

Svatební servis E - shop - dárky pro muže, ženy a děti Kompletní realizace - firemní a společenské akce - kurzy týmové spolupráce - incentivní programy E-shop - dárkové předměty pro muže a ženy

Svatební agentura - svatba na klíč - svatba v zahraničí.

Prodej, výprodej - společenské, plesové a večerní šaty - svatební šaty MAGGIE SOTTERO Půjčovna - společenské, plesové a večerní šaty - svatební šaty MAGGIE SOTTERO.

Cestovní agentura a svatební agentura. Svatby v zahraničí

Šaty svatební, plesové, maturitní, společenské či pro všední den Vám vytvoříme na zakázku. Poradíme a navrhneme pro Vás několik modelů, které budou barevně, střihově, i tvarově tvořit harmonii s Vaší osobností. Zajistímě nejvhodnější materiál pro Vámi zvolený model. Šaty, kostýmek, sukni, tuniku, kalhoty či jakýkoliv jiný oděv ušijeme na ...

Svatební salon Natali Svatební salon Natali za dobu své existence oblékl již stovky klientek a klientů. Od roku 2003, kdy v České republice působíme, se zaměřujeme nejen na zapůjčování svatebních šatů a společenských šatů, ale jako autorský svatební salón stále vytváříme nové kolekce, kterými spoluurčujeme trendy odívání nejen při svatbách ale i ...

Svatební agentura. Zajištění svatby dle přání a požadavků. Provoz svatebního informačního portálu.

Svatební a produkční agentura. Služby: - organizace a produkce svateb na klíč - organizace společenských akcí - módní přehlídky. Jsme ryze česká společnost a na trhu působíme od roku 1996. Máme velmi dobré zkušenosti ze zajištěním svateb, společenských akcí a přehlídek na klíč. Nabízíme Vám zajištění lokalit po celé ČR, celodenní ...

Půjčovna, maloobchod, velkoobchod, dovoz, prodej, výhradní zastoupení: -francouzské značkové svatební šaty.

Půjčovna a prodejna svatebních a společenských, plesových šatů, šaty do tanečních, pánská konfekce. Svatební doplňky a servis. Potřeby pro taneční sport, taneční obuv a oblečení.

Svatební agentura. Profesionální plánování a zabezpečení svatby. Nabídka komplexních svatebních balíčků dle představ klienta.

Svatební centrum. Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty pro: - pány - družičky - svatebčany - dámská obuv - bižuterie - spodní prádlo - stuhy a mašličky - podvazky - ozdoby do vlasů - pánské košile - košíčky či krabice na výslužku - ozdobné stuhy na dary.

Zeus Faber zajistí kulturní, zájmové a odborné akce, společenské a tématické podniky, péči o významné osoby. Catering, technické zabezpečení, ochranka, osvětlení a ozvučení, audio - video, fotodokumentace, hostesky, účinkující. Příprava a organizace svateb na klíč.

Prodej a půjčování orig. svatebních, společenských a dětských šatů pro družičky. Ozdoby pro svatební účesy, svatební doplňky. Velký výběr, nízké ceny, krátké termíny.

Svatební salón - nabízíme svatební šaty italské firmy Atelier Aimée Montenapoleone. Prodej a půjčovna svatebních šatů řady Emé di Emé.

svatební salon pořádání - svatby i v zahraničí - společenské události

Svatební salon atelier Della Sposa: - prodej a půjčování svatebních šatů, i pro družičky - společenské šaty - zakázkové krejčovství - dorty - květiny - svatební oznámení - kadeřnické a kosmetické služby.

Evropská svatební agentura. Specialista na exkluzivní romantické svatby v zahraničí. Svatby téměř po celém světě. YachtWedding se specializuje na pořádání romantických svateb nejen na luxusních jachtách, ale také na místech, jež exkluzivitě jachet odpovídají. Exkluzivní svatební místa v historických vilách, na soukromých ostrovech, v ...

Svatební agentura. Specializujeme se na plánování a realizaci svateb.

Svatební šaty na míru Zakázkové šití, prodej, pujčovná. Dámské šaty: - svatební - společenské - taneční - koktejlové - divadelní kostýmy.