Šaty pro nevěstu, obleky pro ženicha anebo svatební dekorace. Svatební salóny nabízí bohatý sortiment produktů, od oděvů a obuvi, přes dekorace a doplňky, jako jsou závoje, bižuterie, kytice a lampiony štěstí, až po poradenské služby či plánování svateb.

Prodejna a půjčovna svatebních šatů. Společenské a plesové šaty. Pánské obleky, krátké koktejlové šaty, šaty do tanečních a další.

Svatební salon. Služby, pronájem: -svatební šaty -šaty do tanečních -společenské šaty -pánské obleky -svatební oznámení -snubní prsteny -pro družičky a chlapce -svatební doplňky -ozdoby na auta. Salon: -nad kavárnou U TETY HANY.

Svatební salon. Půjčovna, prodej: -svatební a společenské šaty od velikosti 34-62 -svatební šaty značky MADORA, ROMANTICA, SAN PATRICK -šaty pro družičky. Doplňkový sortiment-prodej: -dámské spodní prádlo -luxusní svatební prádlo -bižuterie -svatební a společenská obuv -pánské košile, kravaty a pánské obleky. Služby-zajištění: ...

Svatební a společenská agentura. Půjčovna: -svatební a společenské šaty -obleky pánské, dětské -ozdoby na auto -prodej-snubní prsteny. Tisk svatebních oznámení.

Prodej - snubní prsteny Svatební salon Půjčovna - svatební a společenské šaty - pánské obleky - oblečení pro družičky a mládence.

Svatební salón. Půjčovna: -svatební šaty -doplňky.

Půjčovna: -svatební šaty. Tisk: -oznámení. Prodej: -snubních prstenů.

Půjčovna svatebních a společenských šatů Půjčovna společenských oděvů, zásnubní a snubní prsteny, svatební oznámení, svatební kytice, výslužky, dekorativní doplňky, seznamka 1+1

Vymáhání pohledávek pro firmy, občany, instituce a úřady Služby v oblasti organizace svatebpůjčovna a prodej - svatební dekorace Prodej - módní doplňky pro muže a ženy - kravaty Výroba - módní doplňky pro muže a ženy - kravaty Zajištění - firemní večírky, kongresy, narozeniny, ...

Půjčovna: - svatební šaty a doplňky - pánské šaty i chlapecké - dívčí šaty na družičky.

Svatební salón: -svatba na klíč -prodej i půjčovna svatebních šatů a doplňků -kompletní svatební servis -exklusivní svatební šaty předních evropských značek (Francie,Španělsko) -doplňky pro nevěstu a ženicha -svatební oznámení -prstýnky -kompletní květinový servis -fotograf, video,hudba -kadeřnické a kosmetické služby -zajištění ...

Půjčovna: - svatební šaty pro nevěsty, ženichy, družičky, mládence. - doplňky. Prodej: - mateřské šaty - svatební oznámení - snubní prstýnky. Služby: - seznamovací agentura.

Provozovna zrušena. Maloobchod, prodej: -svatební šaty a doplňky.