Vybavte svou narozeninovou party, kulturní akci města, pouť anebo slavnost kvalitními stany různých rozměrů, atrakcemi jako jsou skákací hrady, nafukovací skluzavky, kolotoče, simulátory, automaty nebo trenažery a zajistěte tak zábavu dětem i dospělým.

Půjčovna PartyTrip Vám nabízí pronájem širokého sortimentu zařízení, jak pro volný čas, tak pro catering, k snadnému a levnému zapůjčení.

Půjčovna kostýmů, masek a převleků, historických a pohádkových. Vhodné na karnevaly, maškarní bály, tématické večírky či tradiční Mikuláš, pálení čarodějnic, poslední zvonění, halloween, silvestr.

Lunapark, provoz, pronájem: - zábavné atrakce - kolotoče.

Půjčovna a výroba kostýmů, maskotů, rekvizit a dekorací, výroba dárků. Půjčujeme a vyrábíme kostýmy pro netradiční svatby, firemní eventy, tematické večírky a promotion akce. Půjčovna kostýmů má řešení pro všechny styly, příležitosti a nápady.

Výroba, prodej, e-shop: - pouzdra a obaly na hudební nástroje - transportní obaly - stojany, pulty, držáky - vybavení orchestrů a divadel - hlediště, tribuny Prodej, půjčovna, pronájem: - pojízdné pódium

Služby: - fotokoutky na večírky, plesy, svatby, festivaly.

Provoz, pronájem: - pouťové atrakce - kolotoče

Umělecká agentura: - akce na klíč - plesy, bály, konference - zajistíme moderátory, hostesky, herce, barmanské show Technické zabezpečení - ozvučení, osvětlení, videoprojekce Pronájem párty stanů, zahradních altánků

Maloobchod a velkoobchod s karnevalovým zbožím, internetový prodej karnevalových kostýmů, doplňků, líčidla, masek. Přímý dovozce světových výrobců společností Rubie’s, Widmann a Zagone Studios.

Společnost Vratislav Zbraněk provozuje internetový obchod nabízející široký sortiment školních, kancelářských, výtvarných potřeb, tonerů a papírenského zboží. V našem e-shopu najdete také různé balící materiály, drogistické zboží i vybavení na párty. Vše můžete objednat z pohodlí Vašeho domova, většinu objednávek expedujeme do 24-48 hodin. Sídlíme ...

Národní kolotočová společnost Schulz®. Pronájem: - zábavné atrakce: - horská dráha - řetízkový kolotoč - velké labutě - autodrom - skákací hrady.

ROMAX produkce. Pořadatelé společenských akcí. Zajištění všech společenských akcí včetně ozvučení a osvětlení. Pronájem velkoplošných LED videostěny, velkoplošné LED obrazovky Vlastní technické zajištění společenských akcí. Nabízíme z vlastních zdrojů kompletní služby včetně zajištění hostesek pro Vaše akce. Vyprodukujeme pro Vás celou ...

Dětské oslavy ve Zlíně. Animátorské, organizační a cateringové služby pro děti v celém Zlínském kraji. Oslavy pořádáme ve vlastních prostorách v centru Zlína, nebo na Vámi určených místech.

Internetový obchod, e-shop: - párty potřeby - domácí potřeby - nářadí - hračky.

Služby, realizace: - fireshow, ohňová show - světelná show, lightshow.

Půjčovna nábytku a vybavení pro kulturní, společenské, veřejné a firemní akce, svatby, kongresy.

Ruční výroba z recyklované lepenky: -dětská rytířská zbroj, brnění -rytířské přilby -repliky brnění a zbroje z filmu Pán Prstenů, z Antiky a Starého Říma -masky a divadelní rekvizity. Vývoj, výroba: -stolní deskové hry.

Úklidové služby - úklid domů, bytů, kanceláří, administrativních budov - mytí oken, výloh. Kulturní a sportovní akce na klíč - ozvučení, osvětlení, podium - catering, party stany.

Prodej, e-shop - šperky - dárkové předměty - karnevalové masky.

Činnost: - pronájem nafukovacích atrakcí, skákacích hradů.

Výroba a prodej Krampus masek - nabízíme také navštěvujeme večírky a firemní akce v maskách.

Pronájem, prodej: - párty stany - nůžkové stany - skladové haly, stanová hala.

Umělecká agentura DIRAMI - Miroslav Rais zajišťuje veškeré kulturní, společenské a firemní akce. Uspořádáme pro Vás Karaoke Show, videodiskotéky, večírky, plesy, koncerty i svatební párty. Naše služby: - DVD videodiskotéky - Karaoke Show - laserová, světelná show - Dancing Heads - ohňostroje (venkovní, interiérové) - ozvučení - ...