Vybavte svou narozeninovou party, kulturní akci města, pouť anebo slavnost kvalitními stany různých rozměrů, atrakcemi jako jsou skákací hrady, nafukovací skluzavky, kolotoče, simulátory, automaty nebo trenažery a zajistěte tak zábavu dětem i dospělým.

Výroba - kolotoče - pouťové atrakce - doplňky technické i laminátové

Pronájem prostor pro: - narozeninové párty - oslavy. Pořádání: - kurzů kreativního tvoření pro děti i dospělé. - akcí pro děti. Půjčovna masek.

Internetový obchod, e-shop: - svatební dekorace - svatební doplňky - potřeby pro děti do školek a škol: kapsáře, ubrousky, zástěrky, pytlíky na přezůvky - dámské kuchyňské a pracovní zástěry - látkové nákupní tašky - zakázkové šití

Velkoobchod s obaly v Žatci. Prodáváme tašky, sáčky na potraviny i odpad. Jednorázové nádobí a ozdoby na párty. Papírové, plastové a hliníkové nádobí. Hygienické a ochranné potřeby. Alobal, fólie, stuhy, dekorace. Pytle, plachty, sítě na lešení a lepicí pásky pro stavebnictví.

DJ Kouky: - moderátor - DJ na svatby, narozeniny, párty a jiná setkání - karaoke, bezdrátový mikrofon apod. - hudební produkce, diskotéky, dětské diskotéky, karnevaly apod. - ozvučení a osvětlení prostor

Prodej, pronájem: - světelná reklama, - světelné projektory.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - měkké taneční podložky - kovové taneční podložky - příslušenství k tanečním podložkám - kabely, redukce. Služby: - možnost pronájmu taneční podložky na soukromé akce - dětský den, pouť, firemní akce. Partnerská prodejna Bambule.

Svatba color s.r.o. se zaměřuje na prodej a půjčování dekorací na svatby, plesy, večírky a oslavy.

Společnost stany haly Kunovský s.r.o. se věnuje výrobě, prodeji a pronájmu párty stanů a montovaných hal. Vyrábíme, prodáváme a pronajímáme klasické párty stany v různém provedení, cateringové, víceúhelníkové a jehlanové stany, pagody a další originální zastřešení. Vyrábíme montované haly s ocelovou či duralovou konstrukcí. Velikosti i ...

Výroba, prodej, e-shop, internetový obchod: - party dekorace - svatební dekorace.

Půjčovna: - stavební nářadí - přívěsné vozíky - s rampou, bez rampy, s plachtou, motovan - párty stany - mobilní stany 3x3m, 3x4, 5m, 3x6m - zahradní udírny - grily na selata, prasetoče. Čištění interiérů osobních aut. Mytí vozidel, dodávek. Pneuservis. Prodej: - propan butan láhve.

Půjčovna kostýmů u Bagříků - kostýmy a masky pro děti i dospělé.

Půjčovna: - maškarní kostýmy pro děti i dospělé - masky karnevalové, divadelní - společenské oblečení, oděvy pro děti - paruky pro všechny - klobouky, hůlky, rukavice, péřové boa, špičky - doplňky: péřové boa, čelenky, špičky, motýlky, kravaty. Pronájem kola štěstí a 8 hracích karet na zábavné akce.

Vše pro tvou akci, s.r.o. se zaměřuje na catering, DJ, ozvučení, osvětlení a na výzdobu, přípravu rautů a obsluhu.

Služby: -zprostředkování oslav, akcí, večírků, prezentací, modních přehlídek i svateb včetně cateringu.

Párty stany Drobek jsou ideálním řešením pro každou příležitost za každého počasí - naše půjčovna Vám zajistí pronájem párty stanů na zahradní oslavy, svatby, dětské dny, koncerty i festivaly. Jsme zde pro zákazníky z Ostravy, Frýdku-Místku a celé Moravy.

Monika Kutláková provozuje internetový obchod s oblečením, obuví, hračkami, školními potřebami, zdravou výživou, knihami a párty zbožím.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, pronájem, servis, opravy, provozování: - nápojové automaty na teplé, studené nápoje - cigaretové automaty - potravinové (prodejní) automaty - na balené nápoje, kusové zboží - automaty na prodej fresh juice z čerstvě vymačkaných pomerančů - kávovary, aquabary, sodobary. Zajišťování: - ...

Zabýváme se prodejem a pronájmem skákacích hradů. Prodej, půjčovna: - nafukovací atrakce, skákací hrady, nafukovací tunely, skluzavky, vodní a zábavné atrakce.

Firma Labužník FAST-FOOD s.r.o. poskytuje gastronomické služby v Opavě a celém Moravskoslezském kraji. Nabízíme komplexní cateringové služby jako jsou rauty, oslavy, firemní stravování, bagety a v neposlední řadě také vyrábíme lahodné a čerstvé bagety.

Výrobce pouťových a adrenalinových atrakcí a jejich servis

Internetový obchod, on-line prodej: - piňaty pro narozeninovou oslavu - náplně, bonbony do piňat, dřevěné tyče na rozbití - lego. Nová zábava pro dětskou oslavu.

Zajistíme pořádání akcí: - občerstvení - ozvučení a hudební skupiny, DJ, fotograf, kameraman - nábytek, stany - porcelán, nádobí, ubrusy, dekorace - tisky pozvánek a prezentací - přeprava osob - profesionální hostesky - vlasový stylista, vizážista, nehtový a pleťový specialista. Catering - rauty, firemní akce, svatby, oslavy: ...