Vybavte svou narozeninovou party, kulturní akci města, pouť anebo slavnost kvalitními stany různých rozměrů, atrakcemi jako jsou skákací hrady, nafukovací skluzavky, kolotoče, simulátory, automaty nebo trenažery a zajistěte tak zábavu dětem i dospělým.

Velkoobchod, e-shop - vše pro cirkusy, poutě a podobné akce - balonky - doplňky na párty - stroje a suroviny na výrobu cukrové vaty, popcornu, ledové tříště.

- Inteligentní dům, chytrý dům, smart house, automatizace domu, centrální řízení, inteligentní elektroinstalace, inteligentní osvětlení - Řídící systémy CUE, NEVO, dálkové ovládání, dálkový ovladač - Videokonferenční technika, videokonference, audiokonferenční technika, autokonference, Polycom, Lifesize - Projekce, projekční technika, ...

Prodej, e-shop: - unikátní nafukovací kostýmy s nepřetržitým automatickým dofukováním - na rodinné oslavy - na akce s kamarády a přáteli - firemní párty - pro radost malým i dospělým dětem - vhodné pro každého od 10 do 100 let

Internetový obchod, e-shop: - karnevalové, maškarní kostýmy a masky.

Služby: - ozvučení společenských, sportovních akcí - osvětlení večerních akcí - zapůjčení stanů.

Návrh, realizace: - balónkové dekorace

Pronájem: - zábavné atrakce, simulátory (divoký býk, siloměr, snowboard simulátor, aerotrim, 2D závodní simulátor...). Zajištění: - dětské dny, firemní večírky.

Pořádání, organizování: - dětské oslavy - narozeninové oslavy. Pronájem: - skákací hrady - mobilní dětský, kojící koutek. Služby: - hlídání dětí.

E-shop: - dětské zboží - hračky - kostýmy - vozítka - dětský nábytek - fusaky

E-shop - párty stana - altány - prodejní stánky - skládací stoly, židle - krycí plachty.

Ukázky řemesel po celé Evropě. Řemeslné dílny pro děti a dospělé. Dráteník, Košíkář, ruční tisk, kovář, kovotepec, provaznictví, písař mačkárenská dílna ražba mincí s vaším logem, praková střelnice. Hry a soutěže. Zvířata čtyř kontinentů. Řemeslný program na rauty, konference, večírky, dny otevřených dveří.

Výroba, pronájem: - velkokapacitní kopulové stany OKODOM - kapacita stanů 50 - 300 osob.

Výroba: - svolávacích zařízení pro hasiče (svolávání jednotek dobrovolných hasičů k zásahu) - elektronické systémy - malosériové osazování DPS. Pronájem: - párty stan.

Obchod karnevalové zábavy pro děti a dospělé. Ptákoviny a vše pro karneval, karnevalové masky, kostýmy, paruky, klobouky, čepice, škrabošky atd. Párty potřeby a karnevalové módní doplňky.

Služby: - zakázkové krejčovství - opravy a úpravy oděvů - opravy a šití kostýmů Půjčovna dětských karnevalových kostýmů.

Dodávka, instalace: - balonkové dekorace

Prodej použitých i nových náhradních dílů na vozy značky Škoda. Autotuningové doplňky. Párty stany včetně příslušenství a servisu - půjčovna, pronájem, prodej.

Mezi aktivity společnosti LUCULLUS J.K., s.r.o. patří komplexní cateringové služby, půjčovna gastro zařízení, párty stanů a v neposlední řadě provozujeme také Restauraci u Kropáčků. Uspořádáme pro Vás firemní a soukromé oslavy, rauty, párty, svatební hostiny i pečení selat. Jsme nejstarší firmou specializující se na catering v jižních ...

Půjčovna Svatební-potahy.cz nabízí k zapůjčení svatební dekorace, slavnostní a plesovou výzdobu. Specializuje se na svatební potahy na židle a stuhy na výzdobu židlí, které nabízí v různých tvarech a barvách. Potahy na židle mohou být použity pro dekoraci nejrůznějších slavnostních akcí. Pro dekoraci slavnostní a svatební tabule jsou v nabídce ...

Služby - organizace party, sportovních a společenských akcí - půjčovna: stany, ozvučení, světla, led obrazovky, stage a další vybavení na akce - prodej, bazarový prodej stanů i velkostanů na párty. Pobočka - adresa: Buková Lhota 48, 256 01 Benešov, tel. 736224573 - Výstaviště 1, brána č. 5, 647 00 Brno, tel. 722 961 360 - Záblatská ...

Pronájem, půjčovna: - fotobudka, fotokoutek.

Služby: - produkční servis - organizace akcí - ozvučení a osvětlení akcí - půjčovna vybavení