Telekomunikační a spojové služby nezahrnují pouze klasické telefonní spojení, ale také internetové připojení firem i domácností, kabelovou a digitální televizi nebo realizaci multimediálních sítí či jiné rozhlasové a radiokomunikační služby.

Jsme nezávislá společnost a za více než 10 let působení na telekomunikačním trhu jsme se rozvinuli ve společnost poskytující komplexní telekomunikační služby v regionu střední Evropy. Nyní se soustřeďujeme na dodávky, výrobu a instalaci telekomunikační techniky té nejvyšší kvality.

Poskytování služeb v areálu TOS Kuřim: - dodávka energií - telekomunikace - správa areálu.

Telekonferenční služby - telekonference - konferenční (hromadné) hovory.

-Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské ...

Služby - digitální rozhlasové vysílání.

Služby: - telekomunikace - ICT služby - návrh, instalace a provozování LAN, WiFi sítí - elektroinstalace, silnoproud

Činnost: - přenos dat přes GSM sítě mobilních operátorů (GPRS/EDGE/UMTS) a prodej aktivních přenosových prvků v těchto sítích.

Telekomunikační služby - člen Skupiny ČEZ - telekomunikační operátor.

Služby - přenositelnost čísla NP - předvolba operátora CPS - modul objednání ADSL.

Služby - projektování a výstavba optických a metalických sítí, měřicích systémů a softwaru - metalické sítě, optické sítě - geodetická činnost - inženýrská činnost - měření a testování.

Telekomunikační činnost - provozování tranzitních telefonních ústředen - poskytování hlasových služeb - poradenské a expertní služby - vývoj telefonního software - dodávky telefonního hardware - odborné semináře.

Telekomunikační služby - volání na běžné typy telefonních linek, pevné linky - telefonování přes internet - připojení k internetu - pronájem okruhů - služby pro marketing.

Projekce, výstavba: -telekomunikačních sítí. Služby: -poskytování internetu. -digitální televize. -VoIP telefonie.

Společnost DAMOVO Česká republika s.r.o. je součástí nadnárodní společnosti DAMOVO Group, poskytuje řešení a služby se zaměřením na podnikové komunikace a informační technologie.

Služby - připojení k internetu - VoIP, levné volání.

Svým zákazníkům pomáháme udržet krok s dobou, která je stále rychlejší a stále více orientovaná na digitální technologie. Žijeme v digitální době a naším záměrem je, aby naši zákazníci nejen využívali nejmodernější technologie, ale současně mysleli dopředu. Tím mohou získat potřebný náskok před konkurencí. Snažíme se, abychom byli v každém ...

Služby: - poskytovatel internetového připojení - digitální televize - volání VoIP.

Nabízíme ucelené portfoilo produktů a služeb v oblasti hlasových a datových komunikací a výpočetní techniky.

TelePlus s.r.o. působí v několika oblastech telekomunikačního a softwarového trhu.

Nabídka služeb v oblasti telekomunikací, informačních technologií, zabezpečovací techniky a slaboproudých řešení. Faccility management. Marketing.

Konzultační a projektová činnost v oblasti telekomunikací.