Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Činnost: - polygrafická výroba - vydavatelská a nakladatelská činnost - reklamní činnost

Grafické práce - loga - letáky - plakáty - vizitky - katalogy - reklamní grafika Tisk - velkoplošný tisk - digitální tisk vzitek a menších nákladů - ofsetový tisk letáků, katalogů, časopisů - laminace a knihařské úpravy

Společnost GZH je ofsetová tiskárna se sídlem a obchodním zastoupením v Praze a tiskárnou v Hronově nedaleko Náchodu, ve svém provozu se specializujeme na archový ofsetový tisk, čímž úročíme mnohaleté zkušenosti v oblasti tisku a tradici našeho předchůdce Grafických závodů Hronov, která sahá bez přerušení až do roku 1919. Maximální důraz ...

Výrobní závod Bratkovice Výroba: - revizní dvířka do sádrokartonu - revizní dvířka pod obklad - skladovací buňka ROBUST - kovové stropní podhledy - zakázková kovovýroba - potisk materiálu všeho druhu - akustické závěsy.

Tiskové služby, tisk: - velkoplošný - malonákladový - sublimační - reklamní poutače - bannery - plachty.

Tiskárna: - kompletní polygrafické služby. - vizitky, letáky, katalogy, aj. Grafické studio: - reklamní předměty.

Reklamní agentura, služby: - webdesign - tvorba webové stránky, e-shopy - tisk

Tiskárna: - velkoformátové fotografie - ofsetový, digitální, inkjetový tisk - knihařské a dokončovací práce - grafické práce - signmaking - reklamní předměty.

Tiskárna: - velkoformátové fotografie - ofsetový, digitální, inkjetový tisk - knihařské a dokončovací práce - grafické práce - signmaking - reklamní předměty. Jazykové kurzy: - víkendové a letní kurzy - překlady a tlumočení - tábory s angličtinou pro děti - cambridgské zkoušky.

Dodávka, zakázková výroba: - reklamní a dárkové předměty. Tiskové služby: - sítotisk, tampónový tisk - potisk reklamních předmětů - potisk textilu.

Komplexní balící, distribuční a logistické služby pro obchody, e-shopy a reklamní agentury. Provádíme ruční kompletace výrobků, kusové i skupinové balení, tisk a polep etiket a knihařské práce spojené se zpracováním a distribucí tiskových zakázek.

Reklamní agentura. Grafické práce: - logo design - design tiskovin, plachet, vizitek. Řezaná grafika: - polepy vyřezávané z barevných fólií. . Sítotisk pro trvanlivý potisk textilu, oděvů. Velkoformátový tisk na deskové materiály, plachty a textilie Vizitky.

Společnost Tomáše Sedláčka se zabývá výrobou klíčů na laserových strojích podle kódu - karty, výrobou vybraných druhů autoklíčů, firemních štítků, cylindrických vložek, zadlabacích, samozamykacích, visacích a přídavných zámků. Výrobou bezpečnostních a interiérových kování, sjednocování vložek na jeden klíč. Výroba: - švýcarské armádní nože ...

Člen Hospodářské komory Jihlava. Reklamní a grafická výroba: - tiskoviny, vizitky, letáky, plakáty, brožury - samolepky, etikety - samolepící reklama (desky, automobily, výlohy) - cedule, plachty - popisy a kresba do fasád, střech, ploty, komíny - potisk autoplachet - světelná reklama - 3D plastické reklamy - solární, ...

Služby, výroba. Grafické, produkční práce, tisk: -on-line prodej -levné vizitky -pozvánky, dárkové poukazy -katalogy, barevné nátisky -tisk vizitek -e-shop.

Zakázková výroba tiskovin na svatby. Dodáváme oznámení, pozvánky, jmenovky, alba a knihy hostů.

Společnost Repronis s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na poskytování reklamních, grafických, tiskařských, knihařských a vydavatelských služeb. Zajišťujeme pro Vás například reklamní předměty, knihařství, vazby, polepy, potisk trička, tisk i razítka. Jsme 1. partner Océ Quality Centre na Moravě a firma byla certifikována dle ČSN ISO ...

Služby: -velkoplošný tisk -grafika -animace -reklama -interiérový design

Služby: - webdesign - tvorba loga - grafika - bannery - online marketing - tisk - fotoslužby

Reklamní agentura: -tisk, kopírování -černobílý, barevný tisk -vizitky, pozvánky -reklama ze samolepící fólie -velkoformátový tisk -fotografování -reklamní plakáty -reklamní strategie -tisk reklamních materiálů -tisk.

Hlavní činnost: - potisk oděvů, i pracovních, včetně výšivky. Vedlejší činnost: - tiskové služby: - vizitky, výroční zprávy, katalogy, letáky, banery, bilboardy - reklamní, dárkové a upomínkové předměty.

Komplexní polygrafické služby sUVerénní tisk (KBA RAPIDA 106-5L FAPC ALV2, Heidelberg Speedmaster XL 75-8-P5-F, inpress) 3D knihárna (V1, V2, V2 PUR, V4, V8)

Tiskařské služby. Ofsetový tisk: - vizitky - brožury - katalogy - leporela - letáky, firemní materiály - složky - plakáty - pohlednice - mapy - etikety - kalendáře - stolní, nástěnné. Potisk: - dopisní obálky. Knihařské zpracování. Laminace. Sídlo firmy: - Hradní 27/37, Ostrava - Slezská Ostrava.

Návrhy, výroba: - sportovních dresů: - dresy na motokros, cyklistické dresy. - sportovní suvenýry - minidresy, klíčenky, hrnky. Realizace: - sublimačního potisku - neonové nápisy - 3D písmena - MEGA transparenty. Velkoplošný tisk, aplikace: - samolepících fólií, samolepící fólie - samolepící etikety na vozidla.

Tiskárna Fiala s.r.o. se sídlem v Blansku již od roku 1992 nabízí veškeré tiskařské služby. Obrátit se na nás můžete s požadavkem na malonákladový digitální tisk tisk vizitek, letáků a brožur. Dále nabízíme také velkoformátový tisk na dvoubarevném ofsetovém stroji do formátu B3, jako jsou billboardy a plakáty větších rozměrů. Dále jsme ...