Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Reklamní služby: - polepy aut - grafika - billboardy - světelná reklama - loga, samolepky - digitální tisk.

Návrh, výroba, prodej, e-shop: -svatební oznámení, pozvánky -novoroční přání, novoročenky -kalendáře, diáře -narození dítěte -promoční oznámení -vizitky -razítka.

Kompletní reklamní servis: - grafické návrhy, firemní design a logotypy - webdesign, redakční systém WordPress Potisk: - PE tašky, Papírové tašky a balící lepící pásky BOPPA. Tisk - digitální tisk - ofsetový tisk - velkoplošný tisk do interiéru i exteriéru... samolepky, bannery, fotografie, auta, výlohy, cedule. Rámování Nielsen: ...

Výroba, opravy, prodej: -autoplachty, autoplachta -stánky (stánek), stany -přístřešky (přístřešek), haly plachtové velkokapacitní (velkoprostorové) párty stany vč. konstrukce -transparenty -bilboardy, bigboardy, megaboardy plachtové -konstrukce pro autoplachty -shrnovací (svinovací) střechy. Velkoplošný tisk (potisk) ...

Služby: -tisk -plakáty, časopisy, brožura, firemní tiskoviny, prospekty, knihy -reklamní tiskoviny -obaly, letáky, kalendáře.

Tiskárna: - digitální a ofsetový tisk - knihařské zpracování - tvorba tiskových dat - výsek atypických tvarů - kompletace tiskovin

Mezinárodní, vnitrostátní spedice: - letecká - námořní přeprava - silniční doprava. Kurýrní služby Expresní tiskárna.

Rekonstrukce komerčních jednotek. Výroba reklamy - obchodní interiéry, reklamní cedule. Profesionální tisk.

Služby: - reklamní agentura - webdesign - tisk - polepy - fotoplátna, fotoobrazy.

Typografické studio. Grafické práce. Digitální tisk. Reklamní servis. Studio a tiskárna.

Firma Creatyp s.r.o. zajišťuje reklamní činnost v oblasti logotypu, image, grafiky, tisku, www stránek včetně fotografické a video prezentace.

Reklamní agentura: -komplexní reklama -velkoplošný tisk -nabídka kompletního reklamního servisu -zpracování grafických návrhů, tiskovin a polepů vozidel, aut -zpracování potisků na trička, textil dle Vašeho návrhu - motivy na přání, kresby dětí na triku,

Tiskařské práce: - ofsetový tisk - knihtisk - sítotisk - tamponový tisk - potisk reklamních předmětů - tisk a kopírování barevně.

Eura s.r.o. je reklamní a tisková agentura zajišťující služby od tisku vizitek až po grafiku, DTP a tvorbu webu. Spolehnou se můžete na profesionální potisk triček, fotografií, tisk letáků nebo na jakékoliv grafické zpracování Vašeho požadavku ať už se jedná o velko-formátový nebo málo-nákladový tisk či o zajištění jakýchkoliv reklamních ...

Činnost: - digitální malonákladový tisk - digitální velkoformátový tisk - výroba novin, časopisů, plakátů, průkazů pro potřeby filmu.

Agenturní reklamní činnost, reklama. Výroba: -reklamní tabule, poutače -světelné reklamy -orientační systémy -tiskové předlohy a přípravy -technická reklamní fotografie -malba reklam na fasády. Digitální tisk. Potisk: -samolepky, trička. Fotopolepy: -polepy auta, výloh apod. Inzerce: -regionální, celostátní.

Korektury bakalářské, diplomové nebo závěrečné práce po jazykové i stylistické stránce. Zařídíme pro Vás korekci pravopisu, formátování i vazbu Vaší bakalářské práce. Vytváříme firemní prezentace nebo originální text pro copywriting. S námi pro Vás bude korektura bakalářské práce bez starostí!

Tiskařské práce: - velkoplošný tisk - tisk posterů - tisk na plátno a tkaninu - skenování - grafika - DTP.

Naše firma Vám nabízí: UV ofset, UV digitál, lentikulár, 3D tisk, PVC samolepky, tisk na fólie, tisk na plasty, lenticular, pet, apet, petg, petgag, tisk bílou.

Reklamní agentura - výroba reklamy, grafické studio, tisk firemních tiskovin

Potisk, prodej, e-shop: -trička, mikiny. -textil. Výroba, potisk: -samolepky. -placky, butony. -trsátka. -reklamní předměty. Služby: -sítotisk. -tamponový tisk. -velkoplošný tisk.

Služby - design, tisk, publikování - marketing, reklama a branding - překlady - copywriting - produkce - školení a poradenské služby.

Služby: - výroba razítek, vizitek - potisk předmětů - velkoplošný tisk - gravírování - značení CO2 laserem - digitální tisk a kopírování. Jsme autorizovaným výrobcem razítek TRODAT.

Zhotovení - reklamní fotografie Natáčení videí Tisk - oznámení