Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Tomáš Novotný se zaměřuje na výrobu reklamních předmětů, světelné reklamy, razítek, samolepek a na gravírování a potisk textilu.

E-shop: - reklamní oblečení Služby: - potisk triček - výšivky

Unimex print s.r.o. je moderní tiskárna v Pardubicích, která poskytuje komplexní tiskové služby. Zaměřuje se na digitální i ofsetový tisk, grafický návrh a rychlou realizaci zakázek.

potisk triček, pracovních oblečení, různý textil, plastové samolepky, CDčka, krabice, kartony, parciální lakování, reklamních předmětů, deštníků, zapalovače, nosiče na víno, PE tašky, tašek. -letáky, bloky a bločky, vstupenky, plakáty, brožury, etikety, visačky, samolepky, samopropisovací bloky, skládačky, účtenky, obaly -výseky, zlacení, ...

Eshop s dekorativními předměty, obrazy, fotoobrazy, fototapety. Dále provádí ofset, knihtisk, velkoformátové výtisky, offsetový tisk. Výroba nábytku na míru.

Profesionální Tiskové Služby PRNT STAR je společností specializující se na poskytování kvalitních tiskových služeb, které splní vaše nejnáročnější požadavky. S naší dlouholetou zkušeností a moderním technologickým vybavením jsme připraveni realizovat vaše tiskové projekty s precizností a rychlostí, kterou očekáváte.

GADAPRO s.r.o. se zaměřuje na prodej a potisk reklamních a dárkových předmětů a textilu.

Profesionální tiskárna - laminace - velkoplošný tisk - nažehlování triček - kopírování - řezané reklamy - tónování autoskel Dále TARDEM print s.r.o. dodává náhradní díly pro stavební, manipulační i zemědělskou techniku. Provozují osobní přepravu vozy vyšší střední třídy.

Služby - měření TBD a sběr dat v geotechnice - prohlídky inspekční kamerou - velkoplošný tisk, planografie - tvorba digitálních archivů - fotodokumentace - zpracování a analýza dat

Reklamní agentura: - grafické studio - tvorba webové stránky, bannery, flash animace a e-mailing - lepená, velkoplošná reklama - tisk vizitky, letáky, katalogy, knihy, reklamní polepy z fólií, sítotisk, velkoplošný tisk - dárkové předměty s potiskem.

Zabýváme se polygrafickou výrobou a ruční výrobou obrazů a fotoobrazů. Tisk je zaměřený zejména na velkoformátové fotografie, tisk na plátno a tisk plakátů. Provádíme také rámování obrazů a prodej hotových rámů. Většinu produktů snadno objednáte online z našeho eshopu Dantek.cz.

Reklamní společnost. Zajišťujeme tisk vizitek se zvláštním efektem. Odlišujeme se tiskem, barvou, holografy, zlatými efekty a jinými detaily.

3D vizualizace produktů pro web a velkoformátový tisk

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - balící materiály. - samolepící etikety. - etiketovací kleště. - papírové tašky, poštovní obálky. - mikroténové sáčky, tašky. - kotoučky do pokladen. - fixační fólie. Služby: - tisk samolepicích etiket v kotoučích.

Společnost V PRINT, s.r.o., technická a reklamní tiskárna z regionu Zlínský kraj, se zabývá technickým, průmyslovým a reklamním tiskem, jako je sítotisk, digitální tisk, odvalovaný potisk, UV tisk a lakování. Zaměřujeme se na samolepící etikety - výroba samolepek z různých materiálů s trvanlivostí až 10 let. Vyrábíme i technické štítky, jsme ...

-Výroba razítek -Reklamní činnost

Parrot Print, s.r.o. se zaměřuje na reklamní potisk - samolepky, hrníčky, cedule, pracovní oděvy, diáře, trička, letáky a mnoho dalšího.

Tiskové služby, tisk: - sítotisk - velkoplošný - sublimační (průběžný) - digitální - rotační sítotisk. Výroba: - vlajky - batohy, tašky, kabely. Potisk dárkových předmětů.

Vytisknuti.cz je firma - eshop se sídlem v Ústí nad Labem, která se specializuje na výrobu fotodárků na přání, ale také na vyšívání nášivek na trička či na froté ručníky.

Potiskol se věnuje potisku textilu, reklamních předmětů a obalových materiálů. Vyrábí fotoobrazy na plátně a zajistí realizaci tiskovina brožur.

Služby: -vydavatelské -nakladatelské. Prodej, e-shop: -odborné knihy připravující k přijímacím zkouškám a maturitám -knihy na příjmačky.

Výroba polygrafická: -archový a rotační tisk -knihy -brožury -katalogy -kalendáře -diáře -letáky -vizitky Práce: -knihařské, knihařství -tiskařské -osvit -kompletní grafický servis -sazba -předtisková příprava.

Polygrafický provoz, tiskárna, grafické studio: -archový ofsetový tisk do formátu B2 (508 x 735 mm) až v pěti barvách na jeden průjezd-euroškála s přímými barvami či lakem -etikety pro potravinářské účely, samolepicí etikety s využitím rozmanitých výsekových tvarů -velkoobjemový tisk -barevný i černobílý digitální tisk pro menší objemy ...

Ochranné pracovní pomůcky. Velkoobchodní a maloobchodní prodej a výroba : - ochranné pracovní pomůcky - brýle, štíty, ochrana sluchu, přilby, respirátory - pracovní oděvy - montérky, kombinézy, zástěry, pracovní pláště, reflexní oděvy - pracovní obuv - klasická, luxusní, vycházková, gumová, přezůvková - reklamní textil - ...

ARCHOVÝ OFSETOVÝ TISK: - ofsetový - barevný tisk do formátu B1 (70 x 100 cm) - letáky, prospekty, reklama - katalogy, brožury - samolepky - etikety, obaly - samolepící formuláře - plakáty, kalendáře - pohlednice, časopisy. Příprava pro tisk: - fotosazba - reprodukce - grafické studio Knihařské zpracování V1, V2, ...