TISKÁRNA SCHENK, s.r.o.

Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce

OFSETOVÁ TISKÁRNA: - veškeré hospodářské tiskopisy ( formuláře, hlavičkové papíry ) - faktury a obchodní smlouvy ( také na samopropisovací papír, lepení do bloků, možnost jejich číslování ) - skripta pro VŠ a SŠ, brožury, katalogy ( i v malých nákladech 100-200 ks, včetně knihařského zpracování ) - letáky - vizitky - stravenky - tisk na ...

Nabízíme sítotisk a tamponový tisk. Dodáváme tašky, trička a reklamní předměty s potiskem. Tiskneme na dřevo, sklo, plasty. Vyrábíme cedule a obtisky. Provádíme drobné úpravy a opravy oděvů, výměny zipů, nápletů a jiné šicí práce.

Činnost: - potápěčský elektronický časopis E-shop: - sportovní oblečení - potápěčská literatura

Služby: -grafické návrhy -DTP studio -tiskové služby -řezaná reklama -etikety a tiskoviny

Reprografie: -kopírování - barevné, černobílé -tisk -laminování -vazba dokumentů -potisk triček, puzzlí, porcelánu transferem. Výroba: -razítka. Prodej: -bazény -filtrační zařízení -bazénová chemie -příslušenství. Internetový obchod.

Reklamní studio. Výroba: -reklamní poutače -samolepky. Provádí: -výlepy. Tisk: -vizitky -letáky -katalogy -pozvánky -oznámení (všeho druhu) -kalendáře -plakáty. Grafické studio: -počítačová sazba (loga) -scanování do formátu do 1200 DPI -laminace do formátu A3. Vazba: -drátěná -hřebenová -click-bind.

Výroba - loga Tisk - vizitky Grafika Tvorba - internetové obchody - www stránky

Tiskárna. Vydávání časopisů a ostatních periodických publikací. Tisk a činnosti s tím související.

Firma se zabývá: - reklamy na autoplachty - nápisy ze samolepících folií - reklamní činnost - grafické práce

Tisk - velkoformátové fotky do šíře 914mm a délky 3m Prodej - papírenské zboží - sortiment pro kompletaci projektových dokumentací Barevné a černobílé kopírování velkoformátových výkresů (do šíře 914mm a délky 3m) Černobílý i barevný tisk velkoformátových výkresů - černobílé i barevné scanování předloh do ...

Doprava: - dodávka FORD TRANZIT do 3, 5 tuny Prodej: - knihařské stroje - kartonážní stroje Prodej a výkup: - použité knihařské stroje - použité kartonážní stroje Tisk knihiskovou technikou (bibliofílie). Kamenotisk: - tisk litografií pro výtvarníky

Činnost: - tiskárna - nakladatelství

Firma nabízí komplexní služby z oblasti reklamy. Portfolio služeb zahrnuje vše od strojního vyšívání, přes potisk předmětů a etiket až po služby DTP studia.

Grafické studio. Full servis v reklamě. Grafické návrhy: - corporation identity - firemní tiskoviny, loga, logotypy - vizitky, formuláře, letáky, katalogy, etikety, manuály, kalendáře - bilboardy, bannery, světelné cedule, plachty - webdesign - tvorba webových stránek - správa webu, webhosting. Polepy, celopolepy vozidel. Tónování ...

Výroba a design: - webové stránky, e-shopy - firemní návrhy - loga, potisky, produktové fotografie - airbrushe - reklamní předměty. - velkoplošný tisk

Tisk na samolepící etikety - vizitky, pozvánky, dopisní papíry - formuláře i přímokopírující - návody, prospekty a další propagační tiskoviny - katalogy, brožury a kalendáře - štítky - čárové kódy EAN DTP sazba - grafické návrhy (loga, letáky, reklama) Reklamní potisk Provedení - vazba šitá drátem - ...

Nabízíme kompletní služby v oblasti reklamy a tisku. Fotostudio, grafické studio, tiskárna, reklamní agentura. Potisk reklamních předmětů. Potisk stuh. Ražený tisk. Reliéfní tisk. Zlatotisk. Tvorba katalogtů, letáků, firemního designu, cd a dvd. Webdesign.

Kompletní reklamní servis: - razítka - vizitky - polepy výloh - polepy automobilů - tisk reklamních plachet (autoplachet) - tisk reklamních předmětů + textilu - výšivky - samolepky - letáky.

Reklamní společnost. Obchodní společnost.

Služby: -řezaná reklama. -polepy automobilů. -firemní štíty. -signmaking. -gravírování. -realizace výstavních expozic. -reklamní předměty. -podsvícené nápisy. -sítotisk. -litografické studio.

TISKÁRNA A KNIHÁRNA Tisk a činnosti související s tiskem: -ofsetový tisk -výsek -falcování -slepotisk, ražba do formátu B2 -laminace -kroužková vazba -vrtání -vazba V1 vč.oček -číslování -perforaci -zakázkové balení do folie. Výroba: -woblery -stoppery -krabičky z hladké lepenky.

Tiskárna: -grafické zpracování -vizitky -letáky -plakáty -dopisní papíry -samopropisovací formuláře -brožury -samolepky -kopírování do formátu A3 -bigování -číslování -perforace -skládání -lepení -šití...