TISKÁRNA SCHENK, s.r.o.

Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Služby: -výroba reklamy -celopolepy automobilů -autofólie -potisk triček -dárkové předměty, vizitky -tisk, velkoplošný tisk.

Reklamní agentura: -grafické práce -reklamní foliové polepy na výlohy, auta -sítotisk na textil, fólie a papír -digitální tisk na folie, plachty, papír -písmomalířské práce -tvorba webových stránek -DTP studio.

Reklamní činnost - výroba razítek - reklamní předměty - tisk - webdesign. Prodej kancelářské a výpočetní techniky.

Webdesign, internetové připojení, správa sítí a serverů. Servis a opravy PC, tabletů notebooků. Reklamní a propagační práce - grafické návrhy - tisk - fotografování.

Reklamní agentura: - velkoformátový tisk - polepy automobilů - venkovní reklama

Tiskárna, služby: - ofsetový tisk - velkoformátový tisk - nízkonákladový tisk - grafické studio

Služby: - tisk - potisk - nápisy na fasádu - kopírování, laminace - vizitky - výroba reklamy Pobočka: Stavební 231 338 42 Hrádek u Rokycan tel.: 733 112 323

Služby: -ofsetová tiskárna. -grafické studio.

Služby: - tisk - výsek vizitek, oznámení, kartiček

Ofsetový tisk do rozměrů papíru 508x686 mm a potisk materiálu gramáže 60-400 g/m2. Vyrábíme brožury, publikace, katalogy, etikety, letáky, vizitky, kalendáře, bloky, dopisní papíry, pozvánky a plakáty. Dále zušlechťování tiskovin, vazby V1-V4, V8.

Grafické studio. Tisk: -ofsetový -digitální -potisk obálek -šití perforace-rýhování -vazba V1, V2 -číslování, výsek -tisk na přímopropisující papír -zhotovení vizitek a letáků (vizitky, letáky) -barevné katalogy -prospekty. Kompletační zpracování zakázek na strojích Heidelberg od ctp až po dokončující zpracování.

Reklamní činnost: - grafické práce - samolepky s ořezem do tvaru - logoprinty - reklama na autech - potisky textilu od 1 kusu - firemní tiskoviny - označení firem a prodejen - velkoformátový tisk

R-DESIGN reklamní studio: -samolepky -orientační sytémy -sítotisk -tampotisk -světelné reklamy -pískování skla -předtisková příprava katalogů (DTP).

Grafické a DTP práce - logotypy, graf. manuály, tiskoviny, výroční zprávy, webové prezentace, knihy, kalendáře, jídelní lístky, billboardy...atd Tisk - veškeré tiskové služby - digitální i ofsetový tisk Tvorba a správa WWW, vč. eshopů Dárky, reklamní předměty, foliopísmo, inzerce, direct mail, výšivky na textil. Překlady. Výškové práce.

Služby: -tiskárna -digitální tisk -ofsetový tisk -velkoformátové skenování.

Kompletní reklama na: -auta -autoplachty -štíty domů -billboardy -infosystémy -reklamní tabule -poutače -velkoplošný tisk -Rolland SC 540-solvent -pozlacování -potisk textilu.

Sháníte spolehlivou a kvalitní kancelářskou techniku? Obraťte se na firmu Bílý slon s.r.o. Již 15 let patří k autorizovaným partnerům Konica Minolta v České republice. Zaměřujeme se na prodej, pronájem a servis této značky. V posledních letech jsme naše portfolio strojů a zařízení rozšířili i o další značky tiskáren, multifunkcí a další ...

Výroba, prodej: - reklamní předměty všech kategorií, také kožená galanterie, koženky a plasty. Tiskařské práce, potisk.

Velkoobchod reklamními předměty: -kompletní sortiment reklamního zboží a dárků -psací potřeby, kalendáře, diáře, novoročenky, kožené zboží, reklamní textil, kovové zboží pro popis laserem. Tiskárna pro potisk všemi technologiemi: -sítotisk rotační i plochý, včetně sítotisku UV a CMYKovými barvami, -tampónový ...

Elektro instalace - rozvody internetu, IP kamery, domovní komunikátory, internetové přípojky, zapojení NN rozvodů, osvětlení bytových domů. Polepy aut, obchodních výloh, označení firemích provozoven a vozidel, samolepky se jménem - vše na zakázku, rychle a levně. Potisk triček a textylu řezanou nažehlovací grafikou - firemní loga, fanouškovská ...

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 Přímý dovoz, poradenství, velkoobchod, prodej, distribuce: -reklamní a dárkové předměty s potiskem, bez potisku (podpora prodeje) -psací potřeby (plast, dřevo, kov): plnící, propisovací, multifunkční pera -logoprinty, hrnky, přívěsky, svítilny, otvíráky, zapalovače, popelníky ...

Výroba: -kompletní reklamní výroba -venkovní reklama -velkoformátový tisk -reklamní předměty -podložky pod myš -razítka, vizitky, letáky. Reklamní dílna.

Výroba: -reklamní tabule -samolepicí folie, digi tisk -nápisy na fasády domů a objektů -poleby automobilů.

Vydavatelství, tiskárna. Ofsetový tisk. Reklamní činnost a marketing.