TISKÁRNA SCHENK, s.r.o.

Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
In our printing company we also speaks English and we deliver printing to any country in EU. Ve firmě Viaprint již od roku 2001 poskytujeme nejen podnikatelům, obchodníkům a marketérům tiskové služby, které zviditelní Vaše produkty, služby nebo značku. Poradenství ohledně tisku, materiálů, zpracování či technické správnosti tiskových dat děláme ...

GRAFIKA A DTP - kreativní studio, grafické návrhy, grafická tvorba - počítačová grafika, ilustrace, kliparty, kreslení, vektorizace - předtisková příprava, dtp, sazba, zlom.

Výroba: - světelná a nesvětelná reklama - plastická loga a nápisy - výroba ze skla (podlahy, zábradlí a schody s grafickými prvky, recepční pulty) - orientační systémy - řezaná grafika Tisk. Kovovýroba.

Realizace architektonických návrhů v praxi - výroba a instalace - nábytek, interiérové a bytové doplňky - typizovaná i atypická řešení - vlastní výroba, vlastní dílny - vybavení pro byty, obchody, kanceláře.

Know HOW solutions, s.r.o. Praha - Nové Město Marketingová agentura Služby, tvorba: - grafické návrhy - webové stránky - mobilní aplikace - reklama - tisk

Služby: -tisk -grafické práce Prodej, výkup: -plasty -plastové materiály

Rekonstrukce komerčních jednotek. Výroba reklamy - obchodní interiéry, reklamní cedule. Profesionální tisk.

Tiskařské práce: - ofsetový tisk - knihtisk - sítotisk - tamponový tisk - potisk reklamních předmětů - tisk a kopírování barevně.

Činnost: - digitální malonákladový tisk - digitální velkoformátový tisk - výroba novin, časopisů, plakátů, průkazů pro potřeby filmu.

Tiskařské práce: - velkoplošný tisk - tisk posterů - tisk na plátno a tkaninu - skenování - grafika - DTP.

Naše firma Vám nabízí: UV ofset, UV digitál, lentikulár, 3D tisk, PVC samolepky, tisk na fólie, tisk na plasty, lenticular, pet, apet, petg, petgag, tisk bílou.

Služby: - výroba razítek, vizitek - potisk předmětů - velkoplošný tisk - gravírování - značení CO2 laserem - digitální tisk a kopírování. Jsme autorizovaným výrobcem razítek TRODAT.

Služby: - knihařství - tiskárna - vydavatelství - paspartování a rámování obrazů

První magazín v Česku, který píše o zážitcích a dárcích. Načerpejte inspiraci pro sebe nebo své blízké a užívejte si život, jak se patří.

Internetová tiskárna. Digitální, velkoformátový, ofsetový tisk. Tisk vizitek, letáků, plakátů, plachet, bannerů atd. Výroba razítek. Polepy aut. Reklamní stojany. Dárkové předměty.

Firma CopyCanShop vznikla v roce 1995 se zaměřením na veškeré reprografické práce a kopírovací služby. Společnost Vám nabízí ze svých služeb kopírování, tisk, vazby, fotoknihy, laminování, prodej přenosových papírů TheMagicTouch TMT pro potisky a tepelné vazby Unibind. Služby: - černobílé a barevné digitální kopírování - tisk formát A4 ...

Společnost Tiskárny MAESTRO spol. s r.o. má dloholeté zkušenosti s grafickým designem a tiskem. Na trhu se pohybujeme již od roku 1993 a nabízíme kompletní tiskovou produkci. Zajišťujeme předtiskovou přípravu i dokončující zpracování včetně sešívání, děrování, skládání tiskovin a podobně. Tiskneme na různé druhy materiálů. Tiskárna, služby: - ...

Ofsetový rotační tisk časopisů, katalogů, reklamních materiálů, tiskopisů a prospektů. Dokončující knihařské zpracování. Adresujeme výtisky pro poštovní přepravu, předplatitelský servis. Jsme výhradní distributor Sbírky zákonů ČR.

Společnost Nakladatelství Olympia, s.r.o. patří mezi nejdéle fungující nakladatelství v České republice. Mezi naše tituly patří knihy se sportovní tématikou, literatura faktu, kvalitní dětská beletrie, detektivky i romány pro ženy. Vydáváme také výpravné obrazové publikace. Provozujeme internetový obchod, kde naleznete veškerou nabídku našich ...

Služby: -komplexní reklama, reklamní kampaně -mediální reklama "na klíč" -billboardy -plošné a světelné reklamy -firemní štíty -reklamy na automobily -plošné inzeráty -reklamní fotografie -reklamní předměty. Pronájem-reklamní plochy: -City light reklama na autobusy MAD reklama na sloupech veřejného osvětlení Distribuce: -letáky, ...

Služby: - sítotisk - prodej sítotiskových barev a příslušenství

Překladatelské služby a tisky. Služby technické povahy, marketing, koordinace služeb.

V současné době se společnost zabývá provozováním aplikací a službami ISP v internetu, zpracováním projektů a poskytování služeb v oblasti bezpečnosti IS/IT a také se intenzivně věnuje rozvoji služeb outsourcingu, kde máme letité zkušenosti. Stěžejním oborem činnost společnosti e-Busines Services a. s. je bezpečnost informačních systémů a ...

Nakladatelství, vydavatelství: - vlastní nástěnné i stolní kalendáře - různé druhy novoročních přání Individuální výroba firemních kalendářů nebo jiných tiskovin a publikací od grafického návrhu až po dodání do Vaší firmy.

Reklamní agentura Nabízíme DTP služby a tisk vizitek, formulářů a katalogů.