TISKÁRNA SCHENK, s.r.o.

Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Ofsetová tiskárna, knihárna a grafické studio.

Naše služby: - velkoplošný digitální tisk - grafické návrhy - výroba prezentačních materiálů.

Nakladatelství, vydavatelství: - knihy Reklamní činnost: - orientační plány areálů, nemocnic - nástěnné kalendáře - mapy krajů - DTP studio

Tisk: - ofset, - sítotisk, - tamponový tisk. Razítka Trodat.

Tiskárna. Polygrafické služby. Výroba: -tiskařská -polygrafická -vydávání knih -vydavatelská činnost.

Tiskárna. Veškeré polygrafické služby. Provoz DTP* studia.

Provádí vazbu : -knih -časopisů -diplomových prací -sbírek zákonů -věstníků -brožování -mzdových listů. Dále provádí: -desky na přání zákazníka -tisk na kapesníčky do tanečních -tisk na dopisní papír monogram -lemování obrazů pod sklo -pasparty, krabičky. Možnost i na dobírku.

Výroba, tisk: -svatební a promoční oznámení -vizitky, monogramy a dotisky na obálky -letáky, pozvánky a další textově nenáročné společenské a hospodářské tiskopisy (i barevně) -samostatné číslování, rylování, perforace -klasický knihtisk-ruční sazba.

Sítotisková tiskárna: - plochý tisk ( CD, tašky, samolepky) - reklamní cedule - grafické studio - fasády

Poradenská činnost. Marketing. Personalistika. Reklama-tisk. Školení ve všech oblastech.

Nabízíme kompletní polygrafické služby za výhodné ceny Naše produkty: - Vizitky - Letáky, prospekty, hlavičkové papíry - Firemní bloky, samopropisovací bloky (faktury, dodací listy a pod.) - Visačky, karty, samolepící etikety, vstupenky, atd. - Obálky s potiskem - Knihy, katalogy, kalendáře - Rozetky ( podložky pod šálek ) - ...

Tiskárna: -ofset, -knihárna, knihařské zpracování, -DTP, grafické studio.

Reklamní služby, tiskové služby.

Prodej a služby: -OFSET-B2, A2, A3 -CTP katalogy, prospekty, letáky, knihy vazba V1-V8, samopropis, tiskopisy atd. -KNIHTISK-číslování, výsek, perforace -SÍTOTISK-igelitové tašky, barevné samoleky, barevný potisk textilu -nejvýhodnější ceny -nejvýhodnější ceny i v malých nákladech -jakákoliv domluva možná!

DTP studio. Archový ofsetový tisk, knihtisk: -reklamní, obchodní tiskoviny -plakáty -brožury, knihy -samolepky.

Tiskárna: - ofsetový tisk - tisk vizitek - tiskový čtyřbarvový stroj RYOBI s disperzním lakováním, formát B2 - tiskový dvoubarvový stroj ADAST Dominant s obracecím zařízením, formát A2 - digitální barvový tiskový stroj Konica Minolta C6501 - ceník max formát papíru: 330 x 487 mm max gramáž papíru 300g/m2 včetně pohlednicového ...

Tiskárna, polygrafická výroba: -firemní tiskopisy. -letáky. -vizitky. -barevný tisk do formátu B2. -DTP studio.

Reklamní činnost: -samolepicí folie -potisk autoplachet -výroba vývěsných štítů -světelné boxy -tisk vizitek a letáčků -reklamní poutače -firemní štíty -nápisy na vozy -počítačová grafika -výroba razítek.

Komplexní reklama. Sítotisk. Potisk: - samolepicí folie - textil - plošný tisk. Pískování do skla, kovu, dřeva apod. Reklamní předměty (včetně potisku). Kartonáž Výroba vypalovacích obtisků. Dekorace skla, keramiky a porcelánu. Velkoobchod: - sklo - porcelán - keramika - nerez.