TISKÁRNA SCHENK, s.r.o.

Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Fotoateliér Venkovní reklama Polygrafietištěná reklama - tisková produkce Grafické studio

Zakázkový tisk. Finanční investice. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce

Tiskárna, knihařské práce: - ofsetový tisk černobíly, barevný do formátu B3 - vazba V1 a V2 - vrtání - perforace a lakování - zatavování do fólie - výsek, laminace..

Tiskárna ofsetovou a digitální technologií. Tiskneme: reklamní prospekty, plakáty, letáky, brožury, magazíny, formuláře, pohlednice, kalendáře, knihy... V knihárně provádíme: laminování, bigování, perforaci, sklad, výsek, vrtání, vazbu V1, V2, V3, V4 a V8...

Předtisková příprava, ofsetový tisk, knihařské zpracování, časopisy, katalogy, kalendáře, knihy.

Kompletní zpracování tiskovin. Provádíme: - sazba - reprodukce - tisk.

Naším oborem je SIGNMAKING: - grafika - tisk - produkce reklam - servis - technické i finanční poradenství. K nám nechoďte se zakázkou (tu můžete poslat e-mailem nebo jinak), k nám přijďte konzultovat řešení nebo řešit problém, jak nejvýhodněji realizovat.

Účetní poradenství Prodej - kancelářské a papírenské potřeby Výroba a prodej - razítka MODICO na počkání, bez jakékoli přirážky. Razítko do 5-10 minut Výroba - vizitky.

Rámování a paspartování Výstavnictví Tisk na plátno Velkoformátový tisk (obrázky, fotografie a grafika)

Vydavatelství a nakladatelství: -brožury zaměřené na: -mineralogii -kutnohorské dolování stříbra -historie a památky Kutné Hory.

Výroba - razítka Výroba - reklamní předměty tužky Tisk - vizitky - letáky

Billboard Polepy automobilů - reklamní cedule - reklamní plachty Výroba - samolepky Velkoformátový tisk Tisk - vizitky

Ofsetový tisk Reprografické studio - příprava tiskových podkladů výtažky, litografie, nátisky, montáže, ofsetové desky, sazba i samotný osvit vybavení studia - snímací i osvitová jednotka CROSFIELD - retušovací pracoviště MACINTOSH - nátisk

Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce.

Nabízíme velkoplošný tisk - reklamní bannery, reklamní folie, roll-up stojany, tisk na plátno, velkoplošný tisk, stínící folie do aut, okenní folie.

Natáčení - reklamní spoty - videoprezentace Katalogy - letáky Grafické prácetvorba - katalogy - letáky Servis - výpočetní technika Návrh a realizace - IT řešení Webdesigninternetová prezentace

Prodej - skartovací stroje Pronájem - multifunkční zařízení Prodej - papíry XEROX Maloformátový digitální tisk Kopírování (služba copy kurýra) Prodej - tonery - spotřební materiál.

Výroba reklamy - polepy a billboardy Nabídka ofsetového a digitálního tisku.

Polygrafická výroba: -ofsetový tisk -tampónový tisk -obalový tisk -tisk na propagační materiál -vizitky, laminace -grafika. Pod Krejcárkem 975/2, 130 00, Praha - Žižkov

- LD Design Tamponový potisk reklamních předmětů, s dodávkou tohoto zboží: -kuličková pera, zapalovače, otvíráky, vizitky, nože, hrnky, diáře, kalendáře. Potisk: -trička, deštníky, tašky, čepice. Samolepící reklama na auta, výlohy, reklamní tabule, atd. Prodej: -papírenské zboží -podhledy -tapety-největší výběr tapet všeho ...

Ofsetový tisk Grafické práce Webdesign