TISKÁRNA SCHENK, s.r.o.

Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Služby: - barevné, černé kopírování velkoplošného či ofsetového tisku.

Tiskárna, služby, tisk: -ofsetový tisk jedno- i vícebarevný do formátu B1 -periodický tisk: noviny, časopisy, bulletiny -knihy, publikace, prospekty, mapy, samolepky, telefonní seznamy, kalendáře, plakáty, vizitky -tisk na různé druhy papíru -ochrana, povrchová laminace, lakování -kopírování do formátu A3 ...

Služby: - tvorba webových prezentací - velkoplošný tisk - grafické studio - marketing

Knihařství. Vydávání a distribuce: - knihy.

Kompletní služby: - gravírování - laserování - rytectví - jmenovky - pečetidla - firemní desky.

Prodej reklamních a dárkových předmětů s potiskem - sítotisk, tampónový tisk.

Individuální obchodní podmínky pro koncové zákazníky, agentury i subdodavatele. Data, návrhy, specifikace a kalkulace e-mailem do 48 hod. Realizace zakázek na základě potvrzené objednávky.

Reklamní předměty s potiskem: Adresa provozovatele: RICHARD FRONĚK Hlavatého 662/189 1 49 00 Praha 11 IČ:61254908 DIČ:CZ6209251708

Služby: -grafické studio. -potisk reklamních předmětů. -gravírování, sítotisk. -horká ražba. -tampónový tisk. Výroba: -vizitky. -razítka.

Výroba, provedení, dodání: - vizitky od polokartonu po samet vč. slepotisků, zaoblení rohů, laminování - velkoplošný tisk - plotrovou grafiku - polep výloh, automobilů, poutačů - bezpečnostní a ochranné fólie s atestem - automobilové.

Tiskárna: - kvalitní čtyřbarvotisk - letáky, prospekty - časopisy, knihy, brožury, katalogy - návody, příbalové letáky - DTP a grafické zpracování - falcování, laminace a speciální práce - knihařské práce, vazba lepená i šitá výsek max. formát 920x660 mm.

Tiskárna: -knihy, brožury, kalendáře -prospekty -vizitky -svatební oznámení -tiskopisy -propagační a reklamní tisk.

Tiskárna, grafické studio: -ofsetová tiskárna -polygrafický servis předtiskové přípravy -realizace tisku -knihařské zpracování.

Tiskárna Nabídka kompletních tiskařských služeb, knihařských zpracování.

Naše služby: - kopírování - razítka - tisk, grafika.

Atypické reklamní a dárkové předměty.

Tiskárna Kavka Print je ofsetová tiskárna s velkým formátem 1850x1300 mm. Je zde k dispozici kompletní dokončovací výroba a knihařské zpracování. Naše vybavení je vhodné pro - časopisy - brožury - knihy - výroční zprávy - katalogy - publikace - letáky - vizitky - billboardy - samolepky - ceniny - obálky - formuláře ...

Výroba standardních i nestandardních obálek a tašek, potisk obálek a tašek, bublinkové obálky.

Design a propagace. Reklamní činnost a výroba: - grafika, kresby, ilustrace - velkoplošný tisk - velkoformátový tisk - letáky, prospekty, pozvánky - plakáty, vizitky, vstupenky - výroba etiket - katalogy, kalendáře, brožury - fotografické práce a retuš - polep vozidel a výloh - reklamní panely a stojany

Výroba, prodej, tisk: - obtisky na sklo, keramiku, porcelán - DTP studio.