TISKÁRNA SCHENK, s.r.o.

Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

-Specializovaný maloobchod -Kopírovací práce

-Grafické práce a kresličské práce

-Výroba audiovizuálních děl. -Fotografické služby -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna -Výroba potravinářských a škrobárenských ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických ...

Distribuce, tisk: - propagační letáky - tiskoviny. Distribuce: - tiskopisy dávek státní sociální podpory - tiskopisy Úřadu práce - tiskopisy Českého statistického úřadu - volevní materiály.

Výroba: -antiprachové a antistatické utěrky DETO -tušírovací pasta pro úpravu povrchů - pro strojírenský průmysl. Reprografické práce.

-Reprografické práce návrh, zpracování, tisk, zajištování informačních a propagačních materiálů -Obchodní činnost koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, kromě činností uvedených v příloze 1, 2 a 3 zákona č. 455/1991 Sb. -Automatizované zpracování dat

Zakázková výroba reklamních předmětů - razítka - reklamní textil - keramika - foto dárky. Glavírování . Laserové řezání. Tampónový tisk.

Tisk, vydavatelství: -reklamní propagační materiál -knihy a publikace -pohledy, novoročenky -návrh a tisk loga.

Reklamní agentura. Výroba, realizace: -reklamní tabule -transparenty -polepování automobilů, vozidel a výloh obchodů -grafické návrhy -samolepící etikety -orientační a prezentační systémy -navštívenky -firemní tiskoviny -letáky -prospekty -katalogy -brožury.

-Ubytovací služby Hostinská činnost.