Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Úklidová služba, pravidelné, jednorázové sezónní, předkolaudační a další úklidy bytových i nebytových prostor. Mytí oken, žehlení, čištění koberců a interiérů automobilů či sedacích souprav. Používáme úklidovou techniku Kärcher.

Služby: Čištění pro dopravce a firmy: -čištění interieru užitkových vozidel od osobních aut, dodávek, kamionů po obytné auta, kabiny pracovních strojů Čištění interiérů: -ruční čištění osobních, užitkových aut a karavanů suchou cestou i mokrou cestou. Čištění lodí: -pro ruční mytí a čištění motorových člunů, lodi a jachet. Čištění ...

Provádíme suché čištění koberců. Hotely, kanceláře, banky aj.

Hodinový manžel, též známý jako Seniorservis zajišťuje drobné opravy a rekonstrukce bytů. Provádí montáž nábytku, malování bytových interiérů, zkrátka různé stavební, zednické i natěračské práce v Brně a přilehlém okolí. Také se zaměřuje na úsporu vodu pomocí perlátorů. Mezi poskytované služby patří: - drobné opravy v domácnosti, malířské ...

Úklidová firma. Provádíme: - strojní čištění koberců, sedaček a čalounění uherské hradiště - úklid bytového domu, bytových družstev, společenství vlastníků, panelového domu, činžovního domu - hodinový manžel uherské hradiště - parní čištění - mytí oken - úklid domů, bytů - úklid kanceláří - úklid po řemeslnících, po rekonstrukci, ...

Profesionální čištění fasád, kamene, zámkové dlažby a střech realizuje naše firma Jan Miko se sídlem v Jihlavě. Veškeré služby včetně renovace a nano ošetření povrchů provádíme po celé České republice.

Firma zjišťující úklidové služby. Úklid domácností a kanceláří. Čištění koberců, pohovek, křesel, interiérů aut, mytí oken. Půjčovna čistících strojů. Prodej čistících prostředků.

Zednictví, zednické práce. Zemní a výkopové práce. Úklidové práce - pravidelné i jednorázové úklidy. Balicí práce, balení zboží.

Pravidelné a nepravidelné úklidy firem a bytových domů, dále uklízíme průmyslové a komerční objekty.

Společnost IPO HOLDING a.s. je holding několika společností zabývající se správou a úklidem, fyzickou ostrahou, bezpečnostními systémy a nano ochranou.

Jiří Juchelka vlastní úklidovou firmu, která Vám zajistí úklid hlavní chodby, mytí oken, úklid sklepů a další prostory dle Vašich potřeb.

Firma TENZUM s.r.o. se sídlem v Jaroslavicích se zabývá činností v oblasti zemních a výkopových prací. Současně zajišťujeme také demoliční a úklidové práce. Nabízíme odstranění veškerých překážek, průzkum stavební plochy, přípravu a vytyčení staveniště. Provádíme samotné výkopy dle daných požadavků a rozměrů. Poskytujeme úklid na staveništích i ve ...

MILAN SILNÝ USMS s.r.o. se zaměřuje na úklidové služby, strojní čištění, čištění čalounění a koberců.

VALAŠSKÉ DOBROTY s.r.o. se zaměřuje na pravidelné i nepravidelné úklidy domů.

Služby: - průmyslové čištění - všeobecný úklid. Správa a údržba nemovitostí.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování technických služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Vodoinstalatérství, topenářství

Odstraňování grafiti z budov, značek, veřejných prostor. Antigrafiti servis. Úklidové služby. Finanční služby. Montáž: - žaluzie - stínící technika.

Činnost ve strojírenství: - tryskání suchou a mokrou cestou - vysokotlaké čištění - povrchová ochrana všech materiálů - malby - výškové práce

Společnost František Husar se specializuje na přípravu a dokončování stavebních i výkopových prací. Stavíme bytové domy a garáže. Dále nabízíme pokládku zámkové dlažby, úklidové a vyklízecí práce. Stavíme bytové domy a garáže.

Kompletní, pravidelné úklidové práce: -denní úklid kanceláří -mytí oken včetně rámů, parapetů nebo rozšroubování -čištění horizontálních i vertikálních žaluzií -čištění koberců a čalounění mokrou cestou s možností desinfekce -strojové čištění podlah -čištění umělých květin -zametání chodníků s odhrabováním sněhu a ...

Úklidové služby: - úklid firem a komerčních prostor - bytové domy - školy, školky - divadla, kina, kulturní domy - objekty po rekonstrukci - generální a pravidelné úklidy - strojové čištění podlah, koberců, židlí - mytí oken - úklid a sanitace wellness center Čistění interiérů automobilů.

Čištění čalounění, sedacích souprav, matrací a koberců.

Úklidový servis: - úklid firem a komerčních prostor - úklid domácností, chat, bytových domů. Čištění koberců a čalounění. Hlídání, venčení mazlíčků. Společnost seniorům, nákup a doručení domů.